Diesel FW/24: Τα «βρεγμένα» μαλλιά των μοντέλων μας γέμισαν έμπνευση

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Diesel FW/24: Τα «βρεγμένα» μαλλιά των μοντέλων μας γέμισαν έμπνευση

Το wet look δεν δείχνει να υποχωρεί από τις τάσεις και το είδαμε στην καλύτερή του μορφή στην πασαρέλα της Diesel.

Η Diesel, εδώ και αρκετό καιρό, δημιουργεί edgy looks τ αοποία όμως βρίσκουν πολύ εύκολα τη θέση τους στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, το fashion department βρίσκεται στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει τα shows του επόμενου Χειμώνα (η μόδα «τρέχει») και ένα από αυτά ήταν το show της Diesel. Εννοείται η Διονυσία και η Ναταλία έστειλαν πλήρες report στο beauty department μετά το show και ιδού τι παρατηρήσαμε εμείς εδώ από την Ελλάδα.

1.jpeg

Το wet look παραμένει στις τάσεις. Παρ’ όλο που το είχαμε ταυτίσει στο μυαλό μας με το καλοκαίρι και την άνοιξη, ολοένα και περισσότερα brands το επιλέγουν για να ολοκληρώσουν τα looks των χειμερινών τους συλλογών. Η Diesel βέβαια το απογείωσε. Τα μαλλιά των μοντέλων ήταν grungy με 90’s αναφορές και άφθονη υφή.

https://www.instagram.com/p/C3pytBEIbjm/

Ακόμα, οι ειδικοί είχαν διατηρήσει την φυσική υφή των μαλλιών των μοντέλων. Όσα κορίτσια είχαν σγουρά μαλλιά, παρέλασαν στο catwalk με «βρεγμένες» μπούκλες και έκλεψαν την παράσταση. Ο κανόνας ήταν ένας: Δεν υπάρχουν κανόνες στο στιλ και τα βρεγμένα μαλλιά.

Diesel-clp-F24-002.jpg

Πρόκειται για ένα κλασικό look το οποίο η ομάδα της Diesel έφερε στο σήμερα πιο edgy, πιο refreshed και πιο «φορέσιμο» ακόμα και τον χειμώνα. Όσο για το μακιγιάζ… Κάποιες στιγμές ήταν minimal, άλλες ήταν bold και σε ορισμένες περιπτώσεις, αν κοίταζες πολύ καλά, θα παρατηρούσες ότι τα μοντέλα φορούσαν φακούς επαφής που τις έκαναν να μοιάζουν με γάτες.

Diesel-F24-049a.jpg

Ήταν η τέλεια αρχή της εβδομάδας για εμάς εδώ, αλλά ακόμα περισσότερο για τα κορίτσια μας στο Μιλάνο, τις οποίες αν δεν ακολουθείς ακόμα σου προτείνω να σπεύσεις για να βλέπεις καρέ-καρέ τις περιπέτειές στους: @idiomatism @natalia_katsakiori