Όταν τα κλασικά beauty looks συνάντησαν το αγαπημένο μας αναψυκτικό το αποτέλεσμα ήταν so refreshing

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Όταν τα κλασικά beauty looks συνάντησαν το αγαπημένο μας αναψυκτικό το αποτέλεσμα ήταν so refreshing

Κόκκινα χείλη, ασημένιοι ιριδισμοί και refreshing looks πλημμύρισαν τις πασαρέλες και τα απολαύσαμε με μία παγωμένη Coca-Cola Light.

Η Coca-Cola Light είναι μία σταθερή αξία (και αγάπη) για τις περισσότερες γυναίκες. Είναι το αναψυκτικό που προτιμάμε εδώ και χρόνια, όπως το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν. Χωρίς θερμίδες και χωρίς ζάχαρη, η Coca-Cola Light είναι το δροσιστικό μας διάλειμμα, το οποίο απολαμβάνουμε παγωμένο ανάμεσα στα shows. Καθώς λοιπόν η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτό που παρατηρήσαμε ήταν τα κόκκινα χείλη και οι ασημένιες λάμψεις σε πολλά από τα shows που παρακολουθήσαμε. Φαίνεται ότι, το κλασικό κόκκινο, καθώς και οι ασημένιες λάμψεις, περνούν από το ποτήρι μας στην πασαρέλα και αντίστροφα, με έμπνευση την αγαπημένη μας Coca-Cola Light.

Τα κόκκινα χείλη στην πασαρέλα του οίκου Alabama Muse

Η πασαρέλα του οίκου Alabama Muse μπορούμε να πούμε ότι είχε το πλέον διαχρονικό, κλασικό και κολακευτικό beauty look. Τα μοντέλα παρέλασαν με retro chic χτενίσματα, συνδυασμένα με χείλη στο κόκκινο της Coca-Cola, αλλά και νύχια στην ίδια απόχρωση.

Alabama-Muse-bks-F24-046.jpg

Alabama Muse

«Φιλημένα» κόκκινα χείλη στον οίκο Blumarine

Στον οίκο Blumarine, κάποια μοντέλα (όχι όλα|) παρέλασαν με κατακόκκινα χείλη που έμοιαζαν σαν να έχουν μόλις φιληθεί. Είναι μία φρέσκια εκδοχή του κλασικού κόκκινου που τόσο λατρεύουμε.

Blumarine-bks-F24-011.jpg

Blumarine

Edgy κόκκινο στον οίκο GCDS

Τα μοντέλα στην πασαρέλα του οίκου GCDS είχαν βρεγμένα μαλλιά και κόκκινα, crisp χείλη τα οποία συνοδεύονταν από έντονα φρύδια. Ένα edgy, αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό look που δεν έχει εποχή.

GCDS-bks-F24-019.jpg

GCDS

Red all over στον οίκο Hui

Στον οίκο Hui δεν είδαμε απλά, κλασσικά κόκκινα χείλη αλλά κόκκινο μολύβι στο περίγραμμα των ματιών των μοντέλων. Ένα bold look που λατρέψαμε και θεωρούμε ότι δίνει μία άλλη διάσταση στο κόκκινο.

1708938740513-942629254-Hui-bks-F24-008.jpg

Hui

Κόκκινο κραγιόν και eyeliner στον οίκο Moschino

Ο οίκος Moschino συχνά χρησιμοποιεί το κλασικό κόκκινο στα χείλη για να συνοδεύσει τις δημιουργίες του. Αυτή τη φορά το συνδύασε με έντονες λάμψεις που έκαναν τα μοντέλα να μοιάζουν αυτόφωτα.

Moschino-bks-F24-004.jpg

Moschino

Κάποια μοντέλα μάλιστα, παρέλασαν και με κόκκινο eyeliner δημιουργώντας ένα πιο edgy αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα outfits.

Moschino-bks-F24-008.jpg

Moschino

Ασημί highlighter στην Susan Fang

Στην πασαρέλα της Susan Fang, είδαμε τα μοντέλα με έντονο highlighter σε ασημένιους τόνου, που χάριζε στα ζυγωματικά μία αιθέρια λάμψη, σαν αστερόσκονη.

Susan-Fang-clp-F24-019.jpg

Susan Fang

To κλασικό κόκκινο κραγιόν και οι ασημένιες λάμψεις, είναι looks που δεν θα βαρεθούμε ποτέ, όσες φορές και αν τα δούμε. Θα Παραμένουν για πάντα οι πιο κολακευτικές, chic και διαχρονικές επιλογές , όπως ακριβώς η Coca-Cola Light για κάθε beauty addict και fashionista. Η διαπεραστική και γλυκιά γεύση της Coca-Cola Light, είναι κάτι που δεν θα πάψουμε να απολαμβάνουμε όσα χρόνια και αν περάσουν.

https://www.instagram.com/reel/C3nZc21obZ7/

Όπως ακριβώς το κόκκινο κραγιόν που είδαμε στις πασαρέλες, έτσι και οι κόκκινες πινελιές της Coca-Cola Light θα συνοδεύουν κάθε fashion περιπέτειά μας στο Μιλάνο, αλλά και σε κάθε μητρόπολη της μόδας.

https://www.instagram.com/reel/C3r1cqFCLes/

Το συμπέρασμα

Η μόδα πάντοτε θα κάνει κύκλους και τα αγαπημένα μας πράγματα, όπως η Coca-Cola Light με το κλασσικό κόκκινο και ασημί της, θα αποτελούν πάντοτε έμπνευση για τις δημιουργίες που βλέπουμε στα catwalks. Εκείνο που θα παραμείνει αναλλοίωτο ωστόσο, είναι η αγάπη μας για την Coca-Cola Light, το πιο δροσιστικό αναψυκτικό που λατρεύουμε εδώ και πολλά χρόνια.

https://www.instagram.com/reel/C3pyUebo77S/

Καθώς λοιπόν η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο πλησιάζει στο τέλος της, η «δίψα» μας για περισσότερη μόδα και ομορφιά δεν σβήνει. Ευτυχώς έχουμε κοντά μας σε κάθε βήμα την αγαπημένη μας Coca-Cola Light, για να μοιραζόμαστε τη δροσιά της με κάθε φυσαλίδα που απελευθερώνεται. Stay tuned για να παρακολουθήσεις στενά τις περιπέτειές μας παρέα με την Coca-Cola Light στο Μιλάνο και μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το account της @cocacolagreece