Από top models... επιχειρηματίες!

Κάππη Μελίνα
Από top models... επιχειρηματίες!

Οι 3 που ξεχωρίσαμε!

Έγιναν γνωστές ως πολύ όμορφες γυναίκες, κατέκτησαν τις πασαρέλες και αποτέλεσαν κεντρικά πρόσωπα στις μεγαλύτερες καμπάνιες διεθνώς. Όμως, αυτές οι γυναίκες δεν περιορίστηκαν στην εντυπωσιακή τους εξωτερική εμφάνιση και στις επιλογές που αυτή τους έδινε. Επέκτειναν τις δραστηριότητες τους δημιουργώντας τις δικές τους εταιρείες, έγιναν συγγραφείς, πρέσβειρες του ΟΗΕ, αποτέλεσαν και αποτελούν ακόμα πηγή έμπνευσης για γυναίκες όλων των ηλικιών παγκοσμίως.

Ας δούμε τις 3 που ξεχωρίσαμε!

  1. Ζιζέλ Μπούντχεν

Ξεκίνησε την καριέρα της στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών. Έμαθε να εργάζεται σκληρά από μικρή, συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα του κόσμου της μόδας και σταδιακά άρχισε να χτίζει την δική της αυτοκρατορία βασιζόμενη στο ήδη πολύ υψηλό brand name που είχε δημιουργήσει.Ο στόχος της ήταν από την αρχή να μπορέσει να δημιουργήσει κάτι δικό της και τα κατάφερε!Δημιούργησε τη δική της σειρά εσωρούχων, λάνσαρε καλλυντικά με την υπογραφή της και πλέον βρίσκεται στο τιμόνι του δημιουργικού τμήματος της C&A.

Colcci S15 119
  1. Χάιντι Κλουμ

Το κορίτσι από την Γερμανία που ξεχώρισε στις πασαρέλες και για αρκετά χρόνια ήταν το βασικό “αγγελάκι” του show της Victoria's Secret έμελλε να χαράξει το δικό της δρόμο.Υπήρξε παρουσιάστρια πετυχημένων shows, όπως του project runway κάνοντας το ένα από τα πιο περιβόητα shows της Αμερικής και όχι μόνο, αλλά και την γερμανική εκδοχή του Next Top Model.Τέλος, έχει τη δική της σειρά εσωρούχων με την επωνυμία «Heidi Klum Intimates».

  1. Τάιρα Μπανκς

Για χρόνια υπήρξε το αντίπαλο δέος της Ναόμι Κάμπελ, η ιστορία όμως απέδειξε ότι η Τάιρα εκτός από top model είναι μια γυναίκα με οξυδέρκεια, δυναμισμό και ικανότητες να πετυχαίνει τους στόχους της! Παρουσιάστρια του πιο επιτυχημένου show μόδας America’s Next Top Model και του «Τhe Tyra Show» έκανε όλη την Αμερική να την παρακολουθεί! Εκτός όμως από την πολύ επιτυχημένη προσωπική της καριέρα είναι και founder του TZONE Foundation και όραμα της είναι να βοηθήσει οικονομικά γυναίκες όλων των ηλικιών.

Διάβασε ακόμα:Ο Στέλιος Κουδουνάρης μας προτείνει κομψά looks για τα Χριστουγεννιάτικα events