Δες πώς φόρεσε η Dua Lipa το απόλυτο αξεσουάρ των ημερών

Δες πώς φόρεσε η Dua Lipa το απόλυτο αξεσουάρ των ημερών

Η Dua Lipa αποδεικνύει πως μπορείς να παραμένεις στιλάτη ακόμη και εν μέσω καραντίνας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Dua Lipa έχει βρει καταφύγιο μαζί με το αγόρι της, Anwar Hadid, σε Airbnb που νοίκιασαν στο Λονδίνο. Η pop σταρ, η οποία κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Future Nostalgia μόλις τον περασμένο μήνα, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την προηγούμενη εβδομάδα ένα βίντεο, στο οποίο ποζάρει ανέμελη με ροζ μαλλιά.

Ήρθε η ώρα όμως για την τραγουδίστρια να κάνει μια σύντομη βόλτα στην πόλη για τα απαραίτητα και η εμφάνισή της (την οποία πόσταρε στο Instagram) απέδειξε ότι το στυλ και η ασφάλεια μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία.

«Πάω να αγοράσω ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων, επιστρέφω σύντομα», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια, φορώντας μια γαλάζια μάσκα προστασίας λίγο πριν βγει στους δρόμους.

Η Dua Lipa όπως φαίνεται τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στο κορονοϊό και ταυτόχρονα προσπαθεί να μη χάσει το απαράμιλλο στιλ της. Το ντύσιμό της ήταν ξεκάθαρα ανοιξιάτικο και ταίριαζε στο νεαρό της ηλικίας της. Η τραγουδίστρια επίλεξε για την έξοδό της ένα δετό, φλοράλ, crop πουκάμισο με μαργαρίτες και ένα μαύρο τζιν παντελόνι που τόνιζε την καλλίγραμμη μέση της. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα αρβυλάκια και γυαλιά ηλίου που τελευταία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής της.

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com