Γιατί όλες πρέπει να έχουμε ένα άσπρο πουκάμισο στην γκαρνταρόμπα μας

Γιατί όλες πρέπει να έχουμε ένα άσπρο πουκάμισο στην γκαρνταρόμπα μας

 

Σε όλες του τις εκδοχές το λευκό πουκάμισο αποτελεί κομμάτι-κλειδί για την ντουλάπα σου.

Το λευκό πουκάμισο είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια και δεν επιτρέπεται να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου. Το κομψό, θηλυκό αυτό ρούχο, μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους και να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό σε διαφορετικές περιστάσεις. Είναι η τέλεια επιλογή αν δεν ξέρεις τι να διαλέξεις για τα πρωινά στο γραφείο ή σε ένα επαγγελματικό δείπνο αφού δίνει class και αναβαθμίζει ακόμη και την πιο απλή εμφάνιση.


https://www.instagram.com/p/B_DQXdhB8aj

Μπορείς άνετα να το φορέσεις στη καθημερινή σου βόλτα ή σε ένα ραντεβού, σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι για να είσαι άνετη και στιλάτη όλες τις ώρες. Υπάρχει σε πολλές, εντυπωσιακές, παραλλαγές και διαφορετικά στιλ για να επιλέξεις αυτό που είναι πιο κοντά στο προσωπικό σου γούστο. Για ακόμη μια χρονιά διακρίνουμε πως τα oversized πουκάμισα, με βολάν ή boho ύφος θα αποτελούν ισχυρή τάση.


https://www.instagram.com/p/B-kNp-LFOIh

Το μόνο που απαιτεί λίγο προσοχή είναι να βρεις τη κατάλληλη ύφανση που δεν θα διαγράφει αλλά θα κολακεύει τη σιλουέτα σου. Τα μεταξωτά πουκάμισα είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας στο ντύσιμό σου. Με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και παπουτσιών θα ολοκληρώσεις το look σου και θα κάνεις τα ωραιότερα σύνολα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί εως το βράδυ.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε μερικές ωραίες εμφανίσεις με λευκό πουκάμισο για να εμπνευστείς και να αντιγράψεις.