Αυτά είναι τα ρούχα που μας κράτησαν συντροφιά εν μέσω καραντίνας

Αυτά είναι τα ρούχα που μας κράτησαν συντροφιά εν μέσω καραντίνας

 

Όλα τα ρούχα που έγιναν trend το διάστημα της κατ' οίκον παραμονής μας.

Το πρωτόγνωρο για όλες μας διάστημα της καραντίνας φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του κι εμείς ανυπομονούμε για την επιστροφή στους παλιούς, καλούς, καθημερινούς μας ρυθμούς.

Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη έξοδος της ημέρας σου είναι η μετάβαση για άθληση ή για να ψωνίσεις τα απαραίτητα με αποτέλεσμα τα ανάλαφρα, ανοιξιάτικα ρούχα σου να παραμένουν για την ώρα στη ντουλάπα.


https://www.instagram.com/p/B-2bfQBJau9

Η αναγκαστική κατ’ οίκον παραμονή απαιτεί ρούχα που μας χαρίζουν άνεση και ελευθερία κινήσεων. Άλλωστε θα ήταν εντελώς άσκοπο να φοράς το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι για να πιείς τον καφέ σου ή να λιώνεις στον καναπέ βλέποντας Netflix. Επιπλέον πολλές από εμάς συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι με το σύστημα της τηλεργασίας με τη μόνη διαφορά ότι το dress code του γραφείου έχει αντικατασταθεί πλήρως από φόρμες, κολάν, άνετα t-shirt και κομψές πιτζάμες.

Κάπως έτσι το δίμηνο αυτό μας ανάγκασε να υιοθετήσουμε μερικές εμφανίσεις οι οποίες στη συνέχεια είδαμε πως έγιναν trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα το Instagram κατακλύστηκε από φωτογραφίες γνωστών fashion influencers, μοντέλων και γυναικών της διπλανής πόρτας που πόζαραν περήφανες με το #quarantinelook τους.

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα outfit που μας κράτησαν συντροφιά όσο καιρό βρισκόμαστε κλεισμένες στο σπίτι.