Οι celebrities αναπολούν το Met Gala ποστάροντας #throwback φωτογραφίες

Οι celebrities αναπολούν το Met Gala ποστάροντας #throwback φωτογραφίες

Η ακύρωση του φετινού Met Gala έκανε του stars να θυμούνται παλαιότερες, ένδοξες εμφανίσεις τους.

Η πολυαναμενόμενη ετήσια εκδήλωση στο ημερολόγιο της μόδας, το Met Gala ήταν να πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου όμως η ξαφνική εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού έφερε την οριστική ματαίωσή του.

Το κοσμικό γεγονός που πραγματοποιείται εδώ και 72 συνεχόμενα χρόνια, φέτος είχε θέμα «Time:Fashion and Duration». Στη θέση του ανακοινώθηκε ένα ψηφιακό event με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για το μουσείο αλλά και για την ενίσχυση των προσπαθειών ανακούφισης κατά του covid-19 που πραγματοποιεί η κοινότητα της μόδας.


https://www.instagram.com/p/B_xNaQ2jY7s

Ο διάσημος σχεδιαστής Brandon Maxwell έκανε ένα throwback post με την αγαπημένη του δημιουργία που αποθέωσε η Lady Gaga.

Την ώρα που το γκαλά αναβάλλεται επ ' αόριστον, οι celebrities βρήκαν την ευκαιρία να τιμήσουν την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, δημοσιεύοντας #throwback φωτογραφίες από προηγούμενα έτη και αναπολώντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Κάπως έτσι το Instagram κατακλύστηκε από τα post των αστέρων ανάμεσά τους οι : Jessica Biel, Naomi Campbell, Olivier Roustieng, Hailey Bieber, Kendall Jenner, Alexa Chung και Kris Jenner.


https://www.instagram.com/p/B_xUG1KJM2F

Στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τις φωτογραφίες που πόσταραν οι αγαπημένοι μας celebs για να θυμηθείς κι εσύ τις εντυπωσιακές αυτές εμφανίσεις σε περίπτωση που τις έχεις ξεχάσει.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @donatella_versace