Η Olivia Culpo λανσάρει μάσκες για καλό σκοπό

Η Olivia Culpo λανσάρει μάσκες για καλό σκοπό

Μεγάλο μέρος των εσόδων θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Feeding America.

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο Olivia Culpo, γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της ανακοινώνοντας κάτι πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό στη δύσκολη αυτή εποχή που βιώνουμε. Η διάσημη περσόνα πόσταρε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου περήφανη μας ενημερώνει για το επικείμενο λανσάρισμα μασκών προστασίας από την συνεργασία της More Than A Mask με την Reunited Clothing.


https://www.instagram.com/p/B_8JtwKnJsf

Μεγάλο μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις αυτών των μη χειρουργικών μασκών προσώπου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στο μήνα και η τιμή τους ανέρχεται στα 20 δολάρια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παραγγείλουν στο morethanamask.org και να συμβάλουν έμπρακτα στην προσπάθεια σίτισης των ατόμων που έχουν ανάγκη, αφού αυτό το μήνα τα έσοδα θα δοθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Feeding America.


https://www.instagram.com/p/B_5S2xGDYHI


https://www.instagram.com/p/B_-9dwLAIu9

Η Olivia σαν σωστή fashionista που είναι βρήκε τον τρόπο να κάνει ακόμη και μια μη χειρουργική μάσκα να αποτελεί κομψό αξεσουάρ. Ρίχνοντας μια ματιά στη συλλογή θα βρεις διάφορα prints, χρώματα και υφάσματα όπως η τζιν αυτή μάσκα, για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου στιλ.