9 τρόποι για να δείξεις αμέσως πιο στυλάτη με ό,τι έχεις στην ντουλάπα σου

Sabine Camhi
9 τρόποι για να δείξεις αμέσως πιο στυλάτη με ό,τι έχεις στην ντουλάπα σου

Πάρε κάποια tips από αυτούς τους street style stars

Το να φαίνεσαι πιο στυλάτη δεν έχει να κάνει πάντα με το να ακολουθείς τα coolest trends ή να φοράς τα πιο ακριβά ρούχα. Μπορεί πραγματικά να είναι τόσο εύκολο όσο να βάζεις το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι, να φορέσεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή να προσθέσεις κάποια layers στο λουκ σου.

Εάν θέλεις, λοιπόν, μερικές εύκολες συμβουλές για το πώς να δείξεις πιο στυλάτη χωρίς να προσπαθήσεις πάρα πολύ, εδώ θα βρεις 9 τρόπους για να τραβήξεις την προσοχή.

Επέλεξε ένα μονόχρωμο λουκ

Με αυτή την επιλογή θα είναι πολύ πιο εύκολο να ντυθείς για την ημέρα επειδή δεν έχεις αμέτρητες επιλογές! Επίλεξε ένα μονόχρωμο λουκ σε έντονες, bold αποχρώσεις και είσαι έτοιμη να σκίσεις!


https://www.instagram.com/p/CGehNtPAgq1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άσε τη ζακέτα να πέσει χαλαρά στους ώμους σου

Ειδικά όταν περνάμε σε μία μεταβατική περίοδο, αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να φορέσεις τη ζακέτα σου χωρίς να ζεστάνει αλλά για να σου δώσει έξτρα πόντους στυλ.


https://www.instagram.com/p/CF8zNPrHN5-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Layers, layers, και ακόμα περισσότερα layers

Π.χ. φόρεσε ένα παλτό, πάνω από ένα φόρεμα, πάνω από ένα πουκάμισο, με καλσόν. Ένα μπόνους: Αυτή η επιλογή λειτουργεί καλύτερα το χειμώνα όταν πρέπει να φορέσεις πολλές στρώσεις ρούχων ούτως ή άλλως!


https://www.instagram.com/p/CG2n5GqjqMW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άλλαξε τα παπούτσια σου

Ό,τι παπούτσια και να επιλέγεις να φοράς συνήθως, διάλεξε τώρα το αντίθετο. Αντικατάστησε τα ψηλά τακούνια σου με φλατ μποτάκια, τα αθλητικά σου με ψηλά τακούνια και τις μπαλαρίνες σου με αθλητικά.


https://www.instagram.com/p/CGhdMI0J3MT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παίξε με τις αναλογίες

Φόρεσε μια μπλούζα-σουτιέν με ένα oversized μπουφάν. Μια oversized μπλούζα με κοντό σορτς. Για να είσαι στυλάτη πρέπει να μάθεις να φοράς ρούχα που είναι αντίθετα μεταξύ τους. Όχι μόνο σε μεγέθη, αλλά και σε υφάσματα.


https://www.instagram.com/p/CFh7ECSIoyC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάλτο χαλαρά μέσα από το παντελόνι

Είτε πρόκειται για πουλόβερ, τιραντάκι, ή ένα μεταξωτό πουκάμισο, απλώς βάλε το μπροστινό μέρος του χαλαρά μέσα από το παντελόνι, και το στυλ σου θα βελτιωθεί αμέσως. Ο συγκεκριμένος τρόπος τονίζει διακριτικά τη μέση.


https://www.instagram.com/p/CGzqVndpf2T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φόρεσε ένα καπέλο

Κανένα άλλο αξεσουάρ δεν εντυπωσιάζει και κάνει ένα statement όπως ένα εντυπωσιακό καπέλο. Ένα καπέλο μπορεί να αλλάξει όλη σου την εικόνα, γι’ αυτό μη διστάσεις να το φορέσεις και στις καθημερινές εξόδους σου.


https://www.instagram.com/p/CG5QGzApY3-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου

Εάν φορέσεις ένα outfit και νιώσεις πως κάτι λείπει, φόρεσε ένα ζευγάρι stylish γυαλιά ηλίου. Θα είναι ακόμη καλύτερα αν ταιριάζουν με το υπόλοιπο λουκ σου.


https://www.instagram.com/p/CFcrNSqnp40/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φόρεσε την crossbody τσάντα σου από μπροστά

Τράβα την μπροστά και επίδειξε την. Ξέρουμε άλλωστε πως αυτό είναι το αγαπημένο σου κομμάτι σε όλο το outfit σου. Ένα άλλο κόλπο είναι να το προσαρμόσεις έτσι ώστε το λουρί της τσάντας να είναι πιο κοντό και να κάθεται πιο κοντά στη μέση σoυ.


https://www.instagram.com/p/CGStL9SD_iD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: Είδες τις Burberry μπότες που φόρεσε η Dua Lipa;