Η Athens Xclusive Designers Week «φιλοξένησε» το απόλυτο fashion statement smartphone

Η Athens Xclusive Designers Week «φιλοξένησε» το απόλυτο fashion statement smartphone
Στιγμιότυπο από το show Forel by Zoulias

H έναρξη της 29ης Athens Xclusive Designers Week, την Κυριακή 31 Οκτώβρη στο Ζάππειο Μέγαρο, «πλημμύρισε» το κέντρο της Αθήνας με ξεχωριστά patterns, μοναδικά κοψίματα και ατελείωτη ομορφιά. Μετά από δύο χρόνια απουσίας των δια ζώσης ντεφιλέ, λόγω της πανδημίας, η μεγάλη γιορτή της μόδας επέστρεψε, αφήνοντας στο πέρασμά της, τον αέρα μιας νέα εποχής.

Φέτος λοιπόν, αφήσαμε πίσω μας τις ψηφιακές εκδοχές και βρεθήκαμε στο σόου του Forel by Zoulias, στο εκθαμβωτικό κτήριο του City Link, όπου ζήσαμε από κοντά τη μαγεία της μόδας, μέσα από εντυπωσιακά ρούχα τα οποία αναδείκνυαν τη μοναδικότητα του διαχρονικού και κλασσικού στυλ, θέτοντας πάντα - με τον πιο φυσικό τρόπο - στο επίκεντρο, τη γυναικεία ομορφιά.

20211101 155109 01

Το αγαπημένο fashion brand Forel και ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ένωσαν τις δυνάμεις τους για μία συλλογή που υμνεί τη γυναίκα. Αέρινα ρούχα και έμφαση στη θηλυκότητα αλλά και την πρακτικότητα που τόσο πολύ έχει ανάγκη η σύγχρονη γυναίκα.

20211101 155305 01

Φυσικά, από τα backstage ενός τόσο φαντασμαγορικού σόου, όπως αυτό, δεν θα μπορούσε να λείπει το απόλυτο fashion statement smartphone της Samsung, το Galaxy Z Flip3, το οποίο ήρθε για να «μαγνητίσει» τα βλέμματα, βάζοντας στον κόσμο της μόδας, τη μαγεία της τεχνολογίας. Πρόκειται για το απόλυτο αξεσουάρ της σεζόν, το οποίο ξεχωρίζει για το στυλ και τον σχεδιασμό του, «δένοντας» το κλασσικό με το μοντέρνο και «εξυμνώντας» με τον καλύτερο τρόπο τα υφάσματα και τα χρώματα της φετινής κολεξιόν. Είναι αν μη τι άλλο το gadget της σεζόν, το οποίο θα απογειώσει και θα συμπληρώσει με τον πιο στυλάτο τρόπο οποιοδήποτε look.

20211101 154658 01

Οι ευχάριστες εκπλήξεις, δεν έλειπαν από την 29η AXFW εκδήλωση, η οποία για ακόμη μία φορά έδειξε το πιο όμορφο και αληθινό της πρόσωπο. Αμέσως μετά το πρώτο σόου του Forel by Vassilis Zoulias σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του κέντρου στο City Link, στο Clemente Café VIII, το brand «Desmira by Miraraki» έφτασε στο Ζάππειο με τη συλλογή « Desmira – F/W 2021». Ακολούθησαν τα shows της η Olga Karaververi, ο Valtadoros και ο Tassos Mitropoulos. Όλα τα «φώτα», στράφηκαν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει από κοντά το σόου του αγαπημένου της σχεδιαστή και φίλου, Τάσου Μητρόπουλου, στο φαντασμαγορικό fashion show του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή. Για ακόμη μία χρονιά, η διοργάνωση έφερε στο προσκήνιο πολλή λάμψη, με έμφαση στη θηλυκότητα.

20211101 154926 01

Η 3η ημέρα είχε νέα ταλέντα και λάμψη

Η τρίτη ημέρα του φαντασμαγορικού σόου συνεχίστηκε με νέα ταλέντα, μοναδικές δημιουργίες, αλλά και αγαπημένα fashion brands. Από νωρίς το μεσημέρι, έλαβε χώρα ο πιο σημαντικός θεσμός της Athens Xclusive Week, τα New Designers Awards, όπου πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές και ανερχόμενα ταλέντα παρουσίασαν τις δημιουργίες τους στην κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, 17 νέοι σχεδιαστές συμμετείχαν στην ημέρα των νέων σχεδιαστών, παρουσίασαν τις συλλογές τους στο κοινό και σε εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης ενώ 9 από αυτούς διαγωνίστηκαν διεκδικώντας τα σημαντικά βραβεία Best Catwalk, Best Trendsetter, Best New Designer και SayYesToTheWorld by Lufthansa.

Η εβδομάδα μόδας, είχε – όπως πάντα – περίσσια λάμψη, δημιουργία και φινέτσα, καθώς πέρα από μοναδικά ρούχα, εντυπωσιακά καπέλα και χρυσά κοσμήματα, «φιλοξενούσε» στην παρέα της και το απόλυτο αξεσουάρ της Samsung, δίνοντας ένα μοναδικό twist σε κάθε ξεχωριστή μας εμφάνιση.

20211101 170952