Τρία fashion trends που αξίζουν την προσοχή σου αυτήν την Black Friday

Τρία fashion trends που αξίζουν την προσοχή σου αυτήν την Black Friday

Αρκεί να αφεθείς στη μαγεία των προσφορών, κάνοντας level up στο στυλ σου, μέσα από τις πιο εύκολες, άνετες και απολαυστικές αγοραστικές εμπειρίες

Κάθε fashion lover γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως η ανανέωση της γκαρνταρόμπας της είναι το Α και το Ω, έτσι ώστε να «υποδεχθεί» δυναμικά, με στυλ και καλή διάθεση τη νέα σεζόν.

Winter is coming, λοιπόν, και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ανανεωθείς «υπακούοντας» στα trends που προτείνουν οι fashion insiders για τον φετινό χειμώνα. Το ερώτημα που προκύπτει, ωστόσο, είναι πώς θα καταφέρεις να είσαι super stylish και in fashion χωρίς να βγεις εκτός προϋπολογισμού;

Aυτόν τον Νοέμβρη αρκεί να αφεθείς στη μαγεία των Black Friday προσφορών, κάνοντας level up στο στυλ σου, μέσα από τις πιο εύκολες, άνετες και απολαυστικές αγοραστικές εμπειρίες και τα καλύτερα deals. Και για εσένα που χρειάζεσαι λίγο ακόμη inspo πριν οργανώσεις τη wish list σου, ιδού τα fashion trends, που αξίζει να βρεις τώρα on sales.

Οι slouchy μπότες θα δημιουργήσουν το πιο fashionable street style look

Μπορεί η slouchy τάση να ξεκίνησε όταν τα ρούχα έγιναν λίγο πιο φαρδιά, loose και χαλαρά, αγκαλιάζοντας το σώμα μας, ωστόσο, τη νέα σεζόν, το συγκεκριμένο trend έχει πάει ένα «βήμα» παραπέρα, χάρη στις slouchy μπότες που «πρωταγωνιστούν» σε κάθε look.

Για εσένα, λοιπόν, που ψάχνεις το must σχέδιο σε μπότες για το 2023/2024, ήρθε η στιγμή να σε ενημερώσουμε ότι τα φετινά shapes θέλουν να αναδείξουν τις slouchy μπότες, ως το it ζευγάρι της σεζόν. Μην χάνεις, λοιπόν χρόνο, αφού οι πιο «έξυπνες» προσφορές σου δίνουν την ευκαιρία να εντάξεις στην ντουλάπα σου το item που «υπόσχεται» να δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό street style.

Το key-item που θα «ξεκλειδώσει» πολλές, stylish εμφανίσεις

Στις πιο «έξυπνες» fashion αγορές που έκανες ποτέ, ανήκουν σίγουρα τα basic κομμάτια. Τι λες, λοιπόν, αν αυτόν τον Νοέμβρη εκμεταλλευτείς τις Black Friday προσφορές για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου, με το μαύρο παντελόνι που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση: Από ένα formal office look ή το after work drink με τις συναδέλφους, μέχρι το Sunday brunch με τις κολλητές σου. Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε ένα ποιοτικό, μαύρο παντελόνι; Διότι μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα, είτε με αυστηρά πουκάμισα και σακάκια, είτε με casual t-shirts και oversized πουλόβερ. Και κάπως έτσι, το άλλοτε ανδρόγυνο item, γίνεται ένα day-to-day κομμάτι, που δεν θέλεις να βγάζεις από πάνω σου.

french pretty Young brown-haired girl in a leather jacket, black hat on the city promenade

Το vivid red θα δημιουργήσει τις πιο iconic εμφανίσεις

Από το βαθύ μπορντό μέχρι το light κόκκινο της φράουλας, ολόκληρη η παλέτα του κόκκινου θα γεμίσει τα looks σου τη νέα σεζόν. Άλλωστε, πρόκειται για μία απόχρωση που έκανε έντονη εμφάνιση στα περισσότερα shows των σχεδιαστών και η αλήθεια είναι ότι ένα λαμπερό, κόκκινο σύνολο είναι απαραίτητο για special occasions -και όχι μόνο.

Τι λες, λοιπόν, αν με αφορμή την εβδομάδα Black Friday, προσθέσεις στη shopping list σου ένα εντυπωσιακό σύνολο στο πιο εκκεντρικό και συγχρόνως διαχρονικό χρώμα της μόδας, αμέσως μετά το μαύρο; Αν ήδη δεν βλέπεις την ώρα, ετοιμάσου να βιώσεις μία ξεχωριστή εμπειρία shopping, μέσα από την οποία θα κάνεις το δικό σου statement σε κάθε εμφάνιση, επιλέγοντας το πιο vivid red της σεζόν, στα καλύτερα deals.

Happy joyful blonde curly woman in silk bright dress, colorful sunglasses and beige trench coat sit

Όπως κάθε νέα σεζόν, τα trends που προτείνουν τα catwalks των κορυφαίων σχεδιαστών και brands, «υπόσχονται» να δημιουργήσουν σύνολα που θα σε ενθουσιάσουν. Αυτόν τον Νοέμβρη, λοιπόν, ανακάλυψε τις πιο Black Friday προσφορές που είναι εδώ και σε περιμένουν.