Online shopping: Τρία tips για ασφαλείς fashion αγορές την Black Friday

Online shopping: Τρία tips για ασφαλείς fashion αγορές την Black Friday

Σίγουρα έχεις λάβει ενημερωτικά emails από πολλά online stores για τις εκπτώσεις τους και αρχίζεις να σχεδιάζεις τη wish list σου

Η Black Friday είναι αναμφίβολα μία πολύ καλή αφορμή για να κάνεις τις αγορές που ήθελες εδώ και καιρό και να επωφεληθείς από τις μεγάλες προσφορές. Άλλωστε, αυτό είναι και το νόημα της συγκεκριμένης ημέρας.

Σίγουρα έχεις λάβει ενημερωτικά emails από πολλά online stores για τις εκπτώσεις τους και αρχίζεις να σχεδιάζεις τη wish list σου με τα προϊόντα που θα σου προσφέρουν την ανανέωση που χρειάζεσαι στη γκαρνταρόμπα σου.

Για εσένα, λοιπόν, που είσαι alert για τις fashion προσφορές που «τρέχουν», αλλά δεν θέλεις να περιμένεις με τις ώρες στις ουρές ή να συνωστίζεσαι σε καταστήματα, ετοιμάσου για online shopping. Προτού βάλεις στο καλάθι των αγορών σου το πρώτο fashion item της φετινής Black Friday όμως, ρίξε μία ματιά στις συμβουλές που ακολουθούν για να κάνεις ακόμη πιο safe και stylish τις online shopping εμπειρίες σου.

#1 Προετοίμασε σωστά τη wish list σου

Ενόψει Black Friday έχεις την ευκαιρία να προσδιορίσεις το shopping time σου και να αποκτήσεις όλα εκείνα που χρειάζεσαι για τον χειμώνα -μην σου πούμε και καλοκαίρι- στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είναι απαραίτητο να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, διότι στη Black Friday wish list σου έχουν θέση μόνο ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που χρειάζεσαι πραγματικά. Μην αναλώνεσαι σε ατέλειωτο σκρολάρισμα σε eshops, γράψε πρώτα σε ένα χαρτί τι λείπει από την γκαρνταρόμπα σου και πραγματοποίησε «έξυπνες» αναζητήσεις για να τα κάνεις δικά σου. Όρισε, δηλαδή, από την αρχή το ακριβές ποσό που είσαι διατεθειμένη να ξοδέψεις για να μην παρασυρθείς και είσαι έτοιμη να κάνεις τις πιο γρήγορες και διαχρονικά κομψές αγορές.

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash.jpg

#2 Κάνε «έξυπνη» έρευνα αγοράς

Παρόλο που η online έρευνα αγοράς για τη Black Friday μπορεί να γίνει γρήγορα, αφού έχεις τη δυνατότητα εύκολης σύγκρισης τιμών σε πολλά και διαφορετικά προϊόντα, δεν πρέπει να είσαι βιαστική. Βρες το ιδανικό item για εσένα και άρχισε να συγκρίνεις τιμές για να βρεις αυτό που είναι στα «μέτρα» σου. Το ίδιο παλτό, το ίδιο ζευγάρι παπούτσια ή το λαμπερό κολιέ για τις βραδινές σου εξόδους μπορεί να έχει διαφορετική έκπτωση στη κάθε ιστοσελίδα ή μπορεί να υπάρχουν σχετικές επιλογές, που ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει. Υπάρχουν εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις σύγκριση τιμών, απλά με ένα «click», ώστε να κάνεις σύντομα την επιλογή σου. Μην ξεχνάς και το πιο σημαντικό: Με την online αναζήτηση γλιτώνεις πολύτιμο χρόνο, άρα εξερευνάς και περισσότερες διαθέσιμες επιλογές.

#3 Μείνε alert για τις flash sales των αγαπημένων σου καταστημάτων

Με τον όρο «flash sales» εννοούμε τις «εκπλήξεις» που μπορεί να προσφέρει κάποιο brand για περιορισμένο χρόνο κατά τη διάρκεια της Black Friday. Γιατί δεν αρκούν οι εκπτώσεις και η έρευνα που έχεις κάνει από το προηγούμενο βράδυ, πρέπει να είσαι συντονισμένη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας για να αποκτήσεις τα must items για την γκαρνταρόμπα σου. Τι πρέπει να κάνεις εσύ; Γράψου στο newsletter των αγαπημένων σου e-shops για να ενημερώνεσαι πρώτη για τις έξτρα εκπτώσεις που μπορεί να παρουσιαστούν και μείνε σε ετοιμότητα.

1699441930337-846944594-tamanna-rumee-lpGm415q9JA-unsplash.jpg

Η Black Friday είναι η καλύτερη ευκαιρία για να βάλεις πρώτη την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου και να κάνεις το καλύτερο για αυτήν. Σε όλες τις λίστες, με όλες τις αφορμές, πρώτη πρέπει να είσαι εσύ και όλα όσα θέλεις πραγματικά. Την ημέρα αυτήν έχεις την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στα statement κομμάτια κάθε συλλογής με λίγη μόνο προσοχή στις online αγορές σου. Τι περιμένεις, λοιπόν;