Ρούχα για τις ημέρες των γιορτών: Προτείνουμε στην αναγνώστριά μας βασικά κομμάτια!

Ρούχα για τις ημέρες των γιορτών: Προτείνουμε στην αναγνώστριά μας βασικά κομμάτια!

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα!Έφτασε η στιγμή που χρειάζομαι και εγώ τις πολύτιμες συμβουλές σας! Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα ότι συμβουλή διαβάζω από εσάς με έχει βοηθήσει πολύ! Με έχει πιάσει το κλασικό άγχος για το τι ρούχα να φορέσω τις ημέρες των γιορτών. Καταρχήν να πω πως είμαι 1,70 και 59 κιλά και το στυλ που προσπαθώ να αποκτήσω είναι το rock-glam. Δε μου αρέσουν τα πολύ ρομαντικά κομμάτια και τα πολύ φορτωμένα. Άπλα θα ήθελα να ρωτήσω τι μου προτείνετε για αυτές τις μέρες, πιο πολύ για βραδινές εξόδους όχι τόσο για ρεβεγιόν στο σπίτι... Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια βασικά κομμάτια ώστε να μην τα δεσμεύσω κιόλας θα ήταν ακόμα καλύτερα! ευχαριστώ και καλές γιορτές!

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Καταρχάς, σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου και που ενημερώνεσαι για τη μόδα από το Queen.gr! Ο σωματότυπός σου είναι αρκετά ιδανικός για να φορέσεις ό,τι θέλεις και το rock-glam είναι ένα ύφος που μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις στο δικό σου, προσωπικό στυλ. Θα σου προτείνουμε 4 βασικά κομμάτια, που θεωρούμε ότι θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό σου, με τον τρόπο που θέλεις και παράλληλα θα τα κρατήσεις στη ντουλάπα σου για πολλά χρόνια ακόμη, λόγω του διαχρονικού τους χαρακτήρα. Επένδυσε λοιπόν στα εξής:

1. Ένα δερμάτινο παντελόνι,

2. Ένα μεσάτο σακάκι σε σκούρο χρώμα με εντυπωσιακές λεπτομέρειες,

3. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια,

4. Ένα statement αξεσουάρ, που θα δώσει την glam-rock πινελιά στο look σου.

Όταν αναφερόμαστε σε statement αξεσουάρ, αυτό μπορεί να είναι είτε κάποιο ιδιαίτερο κόσμημα (π.χ. earcuff), ή ένα ξεχωριστό τσαντάκι, που θα αποτελέσει το στοιχείο-κλειδί, για να πετύχεις το στυλ που θέλεις. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα key pieces θα γίνουν τα αγαπημένα σου και φυσικά θα τα φορέσεις πολλές φορές ακόμη, μετά τις γιορτές. Ελπίζουμε να σε βοηθήσουμε! Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα. Καλές γιορτές!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

Διαβάστε ακόμα

Fashion απορία: Τι να φορέσω τα Χριστούγεννα;

Δίνουμε style tips στην αναγνώστριά μας για το πώς θα φορέσει σωστά το midi φόρεμα