Ψάχνεις outfit για βάφτιση; Σου δίνουμε tips για να πετύχεις τέλειο grecian-chic στυλ

Ψάχνεις outfit για βάφτιση; Σου δίνουμε tips για να πετύχεις τέλειο grecian-chic στυλ

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Καλησπέρα,

bsbdress db22e

Έχω πάρει το παρακάτω φορεμα σε κοραλλί για τη βάφτιση της μικρής μου τον Σεπτέμβριο.

Να το συνδυάσω με μπεζ πεδιλο, χρυσό πεδιλο ή nude γοβα; Τα μαλλιά μου θα τα πιάσω κότσο σε αρχαιοελληνικό στυλ, να βάλω και χρυσή στέκα ή ειναι πολύ φορτωμένο το όλο σύνολο; Επίσης σαν αξεσουάρ να φορέσω δαχτυλίδι χρυσό με κοράλι, μακριά χρύσα σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι μπράτσου σε χρυσό;

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Θα σου προτείναμε, επειδή το φόρεμα που μας περιγράφεις είναι αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του, λόγω χρώματος, μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σου. Καλύτερα να επιλέξεις ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση για να ολοκληρώσεις το look σου, γιατί τα χρυσά θα φαίνονται λιγάκι too much μαζί με το κοραλλί χρώμα. Καλό θα είναι να μη βάλεις χρυσή στέκα, αλλά να αφήσεις τον κομμωτή, ή την κομμώτριά σου, να σου κάνει ένα grecian-chic κότσο με πλεξίδες, που θα είναι πραγματικά ό,τι πρέπει για το φόρεμά σου. Τα μακριά χρυσά σκουλαρίκια που μας λες στο μήνυμά σου φαίνονται αρκετά καλή επιλογή, όμως αν θέλεις να τα φορέσεις, καλύτερα να μη φορέσεις βραχιόλι, αλλά μόνο το δαχτυλίδι σου. Αν πάλι προτιμάς να φορέσεις χρυσό βραχιόλι στο μπράτσο(που δε θα το προτείναμε ιδιαίτερα, καλύτερα μείνε στα σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι), μη φορέσεις κανένα άλλο αξεσουάρ, παρά μόνο ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Παρακάτω μπορείς να δεις τα παπούτσια που σου προτείνουμε, που είναι μάλιστα πολύ οικονομικά. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

mango 1499 ed0ce

Ψηλοτάκουνα σανδάλια, Mango, 14,99€

Διαβάστε ακόμα

Γίνομαι νονά! Τι να φορέσω στη βάφτιση;

Τι να φορέσω στην αποφοίτησή μου;