Γίνομαι νονά το Μάιο! Τι να φορέσω;

Γίνομαι νονά το Μάιο! Τι να φορέσω;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας!

Βαπτίζω ένα κοριτσάκι το Μάιο και ψάχνω το ιδανικό ντύσμο. Θα μου άρεσε κάτι σε tutu-crop top ή κάτι τέτοιο (φωτό παρακάτω)

image1xxl 1 487a8

αλλά λόγω ηλικίας(19 χρονών) και ακόμα περισσότερο ύψους (1,55) δεν ξέρω αν μου ταιριάζει... Μπορείτε να με βοηθήσετε; Εσείς τι θα προτείνατε;

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Το φόρεμα που μας έστειλες είναι ιδανικό για το σωματότυπό σου, καθώς ταιριάζει σε petite κορίτσια και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude χρώμα, που δεν "κόβουν" το πόδι και κάνουν όλες τις γυναίκες να δείχνουν πιο λεπτές.

Δες την πρότασή μας εδώ:

0301 copy 026bb

Ψηλοτάκουνα πέδιλα, Steve Madden

Αν πάλι ψάχνεις κάτι διαφορετικό, ένα πιο παιχνιδιάρικο, μάξι ριγέ φόρεμα(plus: οι ρίγες είναι hot trend φέτος!) θα σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλόλιγνη, ενώ σίγουρα θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις.

Δες τι σου προτείνουμε, εδώ:

50 2304 16 2 f6f93

Μάξι φόρεμα, Toi&moi

Συνδύασέ το με τα παραπάνω πέδιλα, λεπτά χρυσά κοσμήματα. Προτίμησε να κάνεις ένα χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά και διάλεξε ένα μακιγιάζ σε φυσικούς, μπρονζέ τόνους, για ένα look που δίχως αμφιβολία θα σε βγάλει απολύτως ασπροπρόσωπη! Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα.

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ