Τι να φορέσω στην ορκωμοσία μου με βάση το σωματότυπό μου;

Τι να φορέσω στην ορκωμοσία μου με βάση το σωματότυπό μου;

Απαντάμε στις στυλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας,
Θα ηθελα την πολύτιμη βοήθεια σας για την επιλογή των ρούχων στην ορκομωσία μου. Ειμαι 1,70 με κανονικό βάρος και καμπύλες στο σώμα μου. Η ιδιαιτερότητα μου ειναι οτι το σώμα μου μοιάζει με κλεψύδρα και πολλές φορές όταν δοκιμάζω κατι που στενεύει κοντά στη μέση πετάγονται τα πλαϊνά δείχνουν άσχημα. Τι μου προτείνετε να φορέσω στην ορκομωσία μου που ειναι τελος Μαΐου;; Ολόσωμη φόρμα ή κάποιο φόρεμα;; Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων.

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου αγαπημένη μας φίλη. Καταρχάς, συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! Σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Να ξέρεις πως οι περισσότερες γυναίκες έχουν αυτό το θέμα με τα κολλητά ρούχα και ακόμη και όταν βλέπεις μια σταρ με στενό φόρεμα, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως έχει άψογες αναλογίες. Το μυστικό βρίσκεται στα εσώρουχα! Αν προτιμάς να φορέσεις κάτι κολλητό, μπορείς να αγοράσεις ένα shapewear κομμάτι, που θα καμουφλάρει τις ατέλειές σου και θα κάνει την περιφέρειά σου να δείχνει πιο λεπτή.

Σου προτείνουμε αυτό:

122089536 4e2f0

Triumph, 31,50€

Όσον αφορά στο ρούχο σου, θα σου προτείναμε καλύτερα να επιλέξεις ένα μίνι φόρεμα σε Α γραμμή - κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο αδύνατα, ενώ παράλληλα δεν "κολλάει" πάνω στο σώμα. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο εφαρμοστό, το παραπάνω εσώρουχο θα σε βοηθήσει να επιλέξεις ό,τι εσύ θέλεις, χωρίς να έχεις καμία ανασφάλεια για το σώμα σου (αν και σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πούμε πως άλλες γυναίκες θα ζήλευαν τις καμπύλες σου!). Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε! Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα.

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ