Καλοκαιρινή βάφτιση! Τι να φορέσω;

Καλοκαιρινή βάφτιση! Τι να φορέσω;

Απαντάμε στις στυλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Καλημέρα! Μπορώ να σας ζητήσω μια συμβουλή για ντύσιμο; Σε 2 βδομάδες γίνομαι νονά και η βάφτιση είναι σε παρεκκλήσι με χαλικάκι... Το σετ που θα φορέσω είναι μια μαύρη ψηλόμεση φούστα κλος μέχρι το γόνατο και ένα μπουστάκι ασπρόμαυρο πουά. Αγόρασα φούξια πέδιλο για να σπάσω τη μαυρίλα και λογικά πρέπει να συνδυάσω και φούξια κοσμήματα; Τι προτείνετε; Και τι τσάντα να φορέσω;

Και είχα και μια άλλη ιδέα. Μήπως αντί για κοσμήματα φορέσω λουλούδι ή στεφανάκι στο κεφάλι. Έχω χάλκινο καρέ μαλλί που θα κάνω μάλλον ελαφριά μπούκλα. Περιμένω με αγωνία την απάντησή σας για το τι ταιριάζει τελικά απ' όλα! Ευχαριστώ πολύ!

Δες κι αυτό: Τι μπορώ να φορέσω σε επίσημη περίσταση αν έχω λίγα κιλά παραπάνω;

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Το σετ που μας περιγράφεις ταιριάζει πολύ σωστά με παπούτσια σε έντονο χρώμα, καθώς, όπως είπες κι εσύ, θα "σπάσουν" τη μαυρίλα. Επειδή το σύνολό σου είναι αρκετά εντυπωσιακό, η συμβουλή μας είναι να μη φορέσεις καθόλου κοσμήματα, παρά μόνο ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Δε χρειάζεται να "φορτώσεις" το outfit σου με statement κοσμήματα, ούτε να κάνεις υπερβολές στο χτένισμά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις ένα chic '50s στυλ, χωρίς να φαίνεται πως το προσπαθείς πολύ. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα εντελώς απλό clutch τσαντάκι σε μαύρο χρώμα και προτίμησε ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα και μακιγιάζ σε φυσικούς μπρονζέ τόνους (natural ηλιοκαμένο look φαντάσου!).

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε! Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα. Πάντα άξια!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ