Η επιστήμη μίλησε: Με αυτά τα 5 κομμάτια μια γυναίκα δείχνει πιο ελκυστική στο άλλο φύλο

Η επιστήμη μίλησε: Με αυτά τα 5 κομμάτια μια γυναίκα δείχνει πιο ελκυστική στο άλλο φύλο

Μόλις βρήκες τι θα φορέσεις σήμερα το βράδυ

Το Σαββατόβραδο πλησιάζει κι αν σκοπεύεις να βγεις ραντεβού με τον καλό σου, ή αν απλά θέλεις να εντυπωσιάσεις το αντίθετο φύλο, οφείλουμε να σου πούμε πως υπάρχουν μερικά μυστικά για να το πετύχεις.

Υπάρχουν, λοιπόν, με επιστημονικές αποδείξεις, όπως αναφέρει το WhoWhatWear πέντε συγκεκριμένα κομμάτια που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα και να δει΄χνει περισσότερο ελκυστική στους άνδρες.

Ποια είναι αυτά;

Σύμφωνα με έρευνα δημοσιευμένη στο περιοδικό Archives of Sexual Behaviour, τα ψηλοτάκουνα αυξάνουν την ελκυστικότητα μιας γυναίκας και, συνεπώς, τις πιθανότητες να την πλησιάσει κάποιος.

bag fashion high heel legs Favim.com 3686496

Ρούχα σε κόκκινο χρώμα. Το Journal of Personality and Social Psychology αναφέρει πως το κόκκινο χρώμα κάνει τους άνδρες να προσέξουν τις γυναίκες περισσότερο. Αν, μάλιστα, φορέσεις και κόκκινο φόρεμα, τότε μιλάμε για σίγουρη επιτυχία!

ccf74efdd593fe38da3e35ad158fef8d

Μικρό μαύρο φόρεμα. Πέντε στους πέντε άνδρες λέγεται πως κοιτάζουν οποιοδήποτε κορίτσι φορά ένα μαύρο φόρεμα. Γιατί; Γιατί είναι απόλυτα θηλυκό και δείχνει πως μια γυναίκα ενδιαφέρεται για την εμφάνισή της.

83c96b04c084f71628c45d1ede970044

Αμάνικα tops και φορέματα. Έρευνα του Πανεπιστημίου New South Wales έδειξε πως στους άνδρες αρέσει πολύ να βλέπουν ακάλυπτους τους ώμους και τα χέρια των γυναικών.

1. peplum top with distressed boyfriend jeans

Και τέλος, κάτι για το οποίο ήμασταν σίγουρες. Εφαρμοστά φορέματα. Σύμφωνα με ερευνητές στη Νέα Ζηλανδία, οι άνδρες προτιμούν το "σωματότυπο κλεψύδρα", κάτι που δικαιώνει, φυσικά και τις μεσογειακές γυναίκες. Συμπέρασμα; Μην καλύπτεις τις καμπύλες σου, αγκάλιασέ τις!

c2b1462075e8b48d5b0e7f00eff6b3e9