Η στυλίστρια των Kendall & Gigi αποκαλύπτει τα μυστικά για άψογο στυλ σε κάθε περίσταση

Η στυλίστρια των Kendall & Gigi αποκαλύπτει τα μυστικά για άψογο στυλ σε κάθε περίσταση

Τα μυστικά της γυναίκας που ντύνει τις διασημότερες stars του πλανήτη

Είναι η γυναίκα πίσω από τα κομψά looks των Kendall Jenner, Gigi Hadid, Chrissy Teigen, αλλά και πολλών ακόμη διάσημων γυναικών της showbiz. Η Monica Rose έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο περιζήτητες στυλίστριες του χώρου και τα outfits που συνθέτει είναι κυριολεκτικά το ένα καλύτερο από το άλλο.

Η ίδια μίλησε στο Harper's Bazaar και αποκάλυψε τα δικά της μικρά μυστικά για το πώς να πετύχεις το τέλειο athleisure look, πώς να ντυθείς με στυλ στις γιορτές, αλλά και πώς να ολοκληρώνεις κάθε σου outfit με τα σωστά αξεσουάρ, δίχως να χρειαστεί να ξοδεύεις πολλά χρήματα.

Athleisure:

"Νομίζω πως τώρα αυτό είναι το στυλ των it-girls. Όσο αυξάνεται η δημοτικότητα του να συνδυάζεις μοδάτα sneakers με τα πάντα από φορέματα μέχρι κολάν, γίνεται πιο αποδεκτό και δε χρειάζεται να νιώθεις ντεμοντέ. Αγαπώ το ότι μπορείς να είσαι άνετη και να φοράς sneakers, αλλά να δείχνεις chic, περιποιημένη και όχι σα να πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Για να πετύχει ένα athleisure look χρειάζεσαι ένα 'φρέσκο' ζευγάρι αθλητικά και γραμμές που ταιριάζουν στο σωματότυπό σου. Μην αναμειγνύεις labels, προσπάθησε να διαλέξεις ένα και να βεβαιωθείς πως το όλο look σου είναι ισορροπημένο, όταν φαίνεται το branding. Για παράδειγμα, πρέπει να φορέσεις φόρμα adidas με adidas αθλητικό σουτιέν και λοιπά...".

Holiday season:

265D036000000578 2982263 image m 22 1425629945186

"Όταν ο κόσμος σκέφτεται γιορτινό ντύσιμο, αμέσως σκέφτεται λάμψη ή πούλιες, αλλά αν δε σου αρέσει κάτι τέτοιο, όπως εγώ, δοκίμασε ένα fun μαύρο tuxedo φόρεμα με δετά παπούτσια κι ένα statement κολιέ. Ή, αν δε σου αρέσουν τα φορέματα, μπορείς να φορέσεις ένα σικάτο βελούδινο κοστούμι με killer ψηλοτάκουνα κι ένα statement choker".

Budget-friendly αξεσουάρ:

d2c07362a38a3ef777400bef9ded646b

"Η διαφορά είναι στις μικρές λεπτομέρειες. Εγώ λατρεύω τα μεγάλα καπέλα και πάντα προτείνω να ολοκληρώσει μια γυναίκα το look της μ' ένα καπέλο. Ή, αν μια πελάτισσα φορά ένα τοπ με βαθύ ντεκολτέ, προτείνω ένα μαντήλι, ή να κάνει layering με χρυσά κολιέ για να ολοκληρώσει το look της".