Καλειδοσκόπιο: Μάθε ποια 4 χρώματα πρέπει να φοράς αυτή την άνοιξη

Καλειδοσκόπιο: Μάθε ποια 4 χρώματα πρέπει να φοράς αυτή την άνοιξη

... μαζί με τα λευκά, τα μαύρα και τα γκρι ρούχα που έχει ήδη στην ντουλάπα σου.

Όταν το Pantone ανέδειξε ως χρώμα της χρονιάς για το 2017 το Greenery (ένα είδος φωτεινού πράσινου), όλες οι λαμπερές και «πικάντικες» αποχρώσεις του κίτρινου, του πορτοκαλί και του ροζ, ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο. Όλες οι 80s αναφορές μας αντικατοπτρίζονται σε αυτά τα 4 χρώματα που θα φορέσουμε σε όλους τους τόνους αυτή την σεζόν. Το καυτό ροζ που λατρεύαμε μικρότερες, το πορτοκαλί των εσπεριδοειδών που μοιάζει με μία ηλιόλουστη μέρα, το πράσινο που ήταν βαμμένη η κουζίνα της γιαγιάς μας αλλά και το κίτρινο στην πιο technicolor pop εκδοχή του. Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω ποιες είναι οι μόνες 4 αποχρώσεις που θα φορέσεις φέτος την άνοιξη!

Πορτοκαλί

image 1


Κολακεύει ιδιαίτερα τις μελαχρινές με σταρένια επιδερμίδα καθώς πάνω στις ανοιχτόχρωμες δείχνει πιο άτονο από ότι πραγματικά είναι.

image

Ροζ

Στην πιο ρέτρο εκδοχή του δεν βγάζει κάτι girly, αλλά έχει μία δυναμική χροιά που προσθέτει κύρος στο στυλ σου.

image 1

Κίτρινο

Το dusty yellow μπορεί να μην έχει την σπιρτάδα των flouo αποχρώσεων αλλά είναι ό,τι πρέπει για τις καστανές. Συνδυάζεται ιδανικά με γήινες αποχρώσεις αλλά και με μαύρο και μπλε σκούρο.

image

Πράσινο

Το πράσινο που θυμίζει αυτό της μέντας αλλά είναι λίγο πιο σκούρο, θα πρωταγωνιστήσει και στην καλοκαιρινή σεζόν της γκαρνταρόμπας μας. Πηγαίνει τόσο σε ξανθές όσο και μελαχρινές και είναι ultra chic φορεμένο με λευκό.