Ποια ρούχα δεν πρέπει να φοράς στο αεροδρόμιο για να περάσεις πιο γρήγορα από τον έλεγχο

Ποια ρούχα δεν πρέπει να φοράς στο αεροδρόμιο για να περάσεις πιο γρήγορα από τον έλεγχο

Για να μην χρειαστεί να πας στον χώρο ελέγχου μία ώρα πριν πετάξεις.

Tαξιδεύεις για να γιορτάσεις το Πάσχα και δεν θες να κάνεις Ανάσταση στο αεροδρόμιο; Σου λέμε τότε τι ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις για να μην μείνεις για πάντα στον χώρο ελέγχου πριν μπεις στο αεροπλάνο. Ό,τι άλλο και να βάλεις θα είναι «ασφαλές» και θα σε κάνει να ξεμπερδέψεις γρήγορα! Καλό ταξίδι!



" height="100" width="100" style="border:0;overflow:auto;"/>

Μaxi φορέματα και φούστες
Δεν κάνεις εύκολο το έργο των αστυνομικών και του προσωπικού ασφαλείας που θέλουν να ελέγξουν αν κρύβεις κάτι πάνω σου. Τι θα κάνουν; Θα ψάξουν κάτω από την φούστα σου; Τα παντελόνια που διαγράφουν τις καμπύλες σου είναι πολύ πιο βολικά για να ξεμπερδεύεις γρήγορα.

Ρούχα με πολλά, μεταλλικά κουμπιά και τρουκς
Ακόμα και τα κορμάκια που στο κάτω μέρος κουμπώνουν με μεταλλικά κλιπς μπορεί να προκαλέσουν τους αισθητήρες του αεροδρομίου. Καλό είναι λοιπόν να ταξιδεύεις με απλά, μακό ή μάλλινα κομμάτια και κολάν που δεν κουμπώνουν με κανέναν τρόπο ούτε έχουν φερμουάρ. Για τα διακοσμητικά τρουκς ούτε λόγος. Τώρα βρήκες να βάλεις το σακάκι με τις παγιέτες; Άστο πίσω στην ντουλάπα και πιάσε το jean jacket σου.
Κοσμήματα και ρολόγια
Μεταλλικά chokers, και ρολόγια από πολύτιμα υλικά –δεν αναφερόμαστε στα πλαστικά ή σε αυτά που είναι φτιαγμένα από καουτσούκ- είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα σε βγάλουν να τα αφαιρέσεις για να περάσεις τον έλεγχο. Αν θες οπωσδήποτε να τα πάρεις μαζί στο ταξίδι μπορείς να τα βγάλεις από πριν από μόνη σου και να τα βάλεις στην τσάντα σου μέχρι να μπεις στο αεροπλάνο.



" height="100" width="100" style="border:0;overflow:auto;"/>