Θα πας σε γάμο το Σαββατοκύριακo; 3 τρόποι για να βγεις ωραία σε όλες τις φωτογραφίες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Θα πας σε γάμο το Σαββατοκύριακo; 3 τρόποι για να βγεις ωραία σε όλες τις φωτογραφίες

H περίοδος των events και των κοινωνικών υποχρεώσεων κρατάει μέχρι και τον Σεπτέμβριο και εσύ πρέπει να είσαι η πιο λαμπερή!

GettyImages 627846298

Και ναι, έχουν ξεκινήσει και επισήμως αυτοί οι μήνες που το ένα κάλεσμα διαδέχεται το άλλο και τα Σαββατοκύριακα σου είναι «κλεισμένα» με γάμους, βαφτίσεις και λοιπές υποχρεώσεις. Σε μερικά από αυτά τα χαρούμενα και τρυφερά events θα βαριέσαι να πας! Σε κάποια άλλα θα το κάνεις με μεγάλη χαρά, και στις δύο περιπτώσεις όμως ένας είναι ο στόχος και είναι κοινός: να βγεις όμορφη και λαμπερή στις φωτογραφίες.
Για να τις ανεβάσεις Facebook, Instagram και φυσικά για να τις έχεις ως «πλάνα αρχείου» για τα δύσκολα χειμωνιάτικα βράδια που θα σου λείπει η μαυρισμένη σου επιδερμίδα και τα crop tops που φορούσες το καλοκαίρι. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε τρεις απλές και πρακτικές συμβουλές ώστε οι pics από τέτοιου είδους κοινωνικές υποχρεώσεις να είναι απλά καταπληκτικές!
H πιο σωστή πόζα

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο είναι αυτή ακριβώς της Alexa Chung, με σταυρωμένα τα πόδια και χαλαρά τα χέρια. Αναδυκνείεται και το ρούχο και εσύ φαίνεσαι πιο αδύνατη.

GettyImages 532141464

Η οπτική γωνία που σε δείχνει πιο λεπτή και πιο ψηλή

Είναι αυτή που ο φωτογράφος σε τραβάει από κάτω προς τα πάνω αλλά από όχι πολύ κοντινή απόσταση. Nα όπως εδώ την Bella Hadid σε ένα παλαιότερο φεστιβάλ Καννών. Έτσι τα πόδια και ο κορμός σου φαίνονται λεπτά και μακριά χωρίς να τονίζονται οι όποιες ατέλειές σου.

GettyImages 665061194

Το κατάλληλο φως

Αυτό που δείχνει αψεγάδιαστη την επιδερμίδα, όπως της Sienna Miller εδώ, είναι το τελευταίο απογευματινό λίγο πριν δύσει ο ήλιος. Ξέχνα τα σκληρά φλας που θα επικεντρώσουν την προσοχή, και τις σκιάσεις, στις ρυτίδες σου.

Photo credits: Getty Images