Fashion Update: 5 νέοι τρόποι να φορέσεις σήμερα τον κλασικό συνδυασμό: «jean + λευκό T-shirt»

Fashion Update: 5 νέοι τρόποι να φορέσεις σήμερα τον κλασικό συνδυασμό: «jean + λευκό T-shirt»

Γιατί πρέπει να εξελίσσουμε τις βασικές αρχές της μόδας.

λευκά μπλουζάκια μαζί με τα jeans είναι σαν το γιαούρτι με το μέλι, σαν τα μακαρόνια με τον κιμά, σαν την βάφλα με το παγωτό... δεν είναι ποτέ το ίδιο αν δεν συνοδεύει το ένα το άλλο. Έτσι και αυτός ο στυλιστικός συνδυασμός είναι «μισός» αν προσπαθήσουμε να τον χωρίσουμε και τον δούμε μεμονωμένα. Μιλάμε για δύο κομμάτια-κλειδί κάθε γκαρνταρόμπας τα οποία μαζί δίνουν το πιο διαχρονικά cool looks στην σύγχρονη ιστορία της μόδας.
Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ακόμα και τέτοια all time classic outfits δεν πρέπει να τα ανανεώνουμε με «στυλιστικά, νέα τεχνάσματα» ώστε να δείχνουν πάντα φρέσκα, επίκαιρα και το σημαντικότερο... να μην βαριόμαστε και εμείς οι ίδιες όταν βλέπουμε την εικόνα μας στο καθρέφτη. Δες παρακάτω 5 καινούργια styling tips για να κάνεις update στον αγαπημένο μας συνδυασμό «jean + λευκό T-shirt» και ξεκίνα τους πειραματισμούς!

a killer white tee and jeans look to try now 2301112.640x0c

#1 Βάλε τακούνια

Δεν υπάρχει κομψός τρόπος για να αναβαθμίσεις ένα τόσο απλό σύνολο. Φόρεσε ένα jean σε ίσια γραμμή, ένα κλασικό μπλουζάκι με λαιμόκοψη και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλοτάκουνα και αμέσως θα ξεχωρίσεις... και «θα καταπλήξεις τα πλήθη», που έλεγε και ο Δημήτρης Χορν στην ταινία «Μια ζωή την έχουμε».

how to dress up a white tee and jeans 228229 1498732315937 image.640x0c

#2 Ρίξε ένα ελαφρύ πανωφόρι στους ώμους σου

Αυτή δεν είναι μια στυλιστική συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσεις τώρα που έχει έξω 40 βαθμούς κελσίου, αλλά τις λίγο πιο ψυχρές μέρες. Όταν, λοιπόν, το βράδυ στις διακοπές το παίρνεις μαζί το μπουφανάκι σου φρόντισε να είναι ωραίο, να έχει κάποια ιδιαίτερα στοιχεία -όπως κεντήματα, prints, έντονο χρώμα- και να το ρίξεις απλά στους ώμους σου περνώντας τα χέρια σου από μέσα του, αλά Balenciaga.

how to dress up a white tee and jeans 228229 1498732319280 image.640x0c

#3 Δοκίμασε να φορέσεις ένα baggy jean με sneakers

Δεν είσαι ο τύπος της γυναίκας που απολαμβάνει την ισορροπία πάνω σε δωδεκάποντα; Kανένα πρόβλημα! Υιοθέτησε μια πιο old school προσέγγιση στο θέμα του fashion upgrade και πόνταρε σε ένα loose jean μαζί με ένα ζευγάρι stylish αθλητικά, όπως είναι τα Nike Cortez ή τα Gazelle της adidas.

how to dress up a white tee and jeans 228229 1498751003309 main.640x0c

#4 Bάλε ένα ripped jean

Τα σκισμένα jeans δίνουν μία νότα φρεσκάδας και μια πιο street rebel προοπτική σε ένα, κατά τ' άλλα, αναμενόμενο συνδυασμό.

how to dress up a white tee and jeans 228229 1498732317578 image.640x0c

#5 Επέλεξε ένα slogan T-shirt

Ό,τι πιο «έξυπνο» μπορείς να κάνεις για να κάνεις την εμφάνισή σου να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μπορείς να βάλεις ένα με το retro logo ενός brand που μεσουρανούσε σε περασμένες δεκαετίες, αλλά και ένα με κάποιο αστείο quote. Και ξέρεις τι λένε... «όσο πιο ιντριγκαδόρικο το slogan, τόσο πιο sexy το κορίτσι που φοράει την μπλούζα».