Denim Stories: Δύο τρόποι για να φορέσεις το skinny jean με τον πιο stylish τρόπο

Denim Stories: Δύο τρόποι για να φορέσεις το skinny jean με τον πιο stylish τρόπο

Aκόμα και τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Mε τα skinny jeans έχουμε αναπτύξει μια σχέση πάθους τα τελευταία χρόνια: υπάρχουν σεζόν που τα λατρεύουμε και τα φοράμε με oversized μπλούζες και υπάρχουν και εποχές που απλά τα καταχωνιάζουμε στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας. Ευτυχώς αυτό το καλοκαίρι διανύουμε την πρώτη φάση και γι’ αυτό ψάχνουμε νέους τρόπους να τα φορέσουμε ώστε να μοιάζουν «φρέσκα» και οι τρόποι που τα φοράμε ολοκαίνουργιοι και εμπνευσμένοι.
Γιατί τα πολύ στενά jeans είναι μια ειδική κατηγορία παντελονιών που δεν έχουν τον casual street χαρακτήρα των περισσότερων denim pants, αλλά ούτε και το class και τον αυστηρό χαρακτήρα ενός υφασμάτινου παντελονιού με τσάκιση που θα βάζαμε στη δουλειά. Ανακαλύψαμε, λοιπόν, δύο νέους και ιδιαίτερα stylish τρόπους για να φοράς το skinny jean σου και το καλοκαίρι –εντάξει όχι τις μέρες που έχει καύσωνα, τις υπόλοιπες- και να δείχνεις σούπερ κομψή και καλοντυμένη.

skinny jean outfit ideas 228683 1499259339252 image.640x0c

Με loafers και απλό μπλουζάκι

Σοφιστικέ σύνολο που μπορεί να φορεθεί και στην δουλειά, αλλά και σε ένα γεύμα ή κάποιο χαλαρό ποτό. Μην επιλέξεις ένα logo T-shirt αλλά ένα basic μονόχρωμο, σε loose γραμμή. Απείρως πιο chic!

skinny jean outfit ideas 228683 1499259337140 image.640x0c

Με πουκάμισο και stilettos

To ανδρικό πουκάμισο θα δώσει ένα coolness και μια αυστηρότητα ταυτόχρονα στο σύνολό σου, ενώ τα ultra feminine τακούνια με το συγκεκριμένο είδος τακουνιού θα απογειώσουν τον sexy χαρακτήρα του outfit σου.