Kάνει ζέστη αλλά πρέπει να πας στο γραφείο; Αυτό είναι το μόνο είδος φορέματος που μπορείς να βάλεις

Kάνει ζέστη αλλά πρέπει να πας στο γραφείο; Αυτό είναι το μόνο είδος φορέματος που μπορείς να βάλεις

Για να είσαι και κομψή και δροσερή την ίδια στιγμή.

r1.1 3
7946e2cd2f347e5cb4933704f28fba29
harper and harley white matin linen dress denim shirt gucci bag street style 1

Eίναι Αύγουστος, κανονικά θα έπρεπε να κάνεις διακοπές όλο τον μήνα, αλλά επειδή η ζωή είναι σκληρή και άδικη πιθανότατα να χρειάζεται να πηγαίνει και στο γραφείο καθώς η άδεια σου ή έχει τελειώσει ή έχει διακοπεί ή –το καλύτερο και το πιο αισιόδοξο σενάριο- δεν έχει καν ξεκινήσει. Επειδή όμως οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και δεν μπορείς να συνεχίζεις να ακολουθείς το εργασιακό dress code φορώντας τα ίδια ρούχα με λίγους μήνες πριν, βρήκαμε για εσένα την λύση ώστε να πηγαίνεις, και ευπρεπώς αλλά και δροσερά, ντυμένη στη δουλειά.

‘Αφησε στην άκρη τα pencil φορέματα μέσα στα οποία ασφυκτιάς. Ξέχνα τα αυστηρά κοστούμια και τα μακρυμάνικα πουκάμισα με μακριά παντελόνια που θα σε ζεσταίνουν! Ο στυλιστικός μονόδρομος, που πρέπει να ακολουθήσεις για να πηγαίνεις chic ντυμένη στη δουλειά χωρίς να πάθεις θερμοπληξία, έχει ένα όνομα: λινό φόρεμα.

Το λινό είναι ένα υλικό πολύ δροσερό και καλοκαιρινό που «απομακρύνει» την ηλιακή ακτινοβολία και δεν προσελκύει την θερμότητα, αλλά έχει ένα μειονέκτημα: τσαλακώνεται εύκολα. Γι’ αυτό προσοχή στο τρόπο που κάθεσαι όταν βάζει το λινό φουστάνι σου! Δεν θες να σηκωθείς από το γραφείο σου για να μπεις σε κάποιο meeting και η εικόνα σου από πίσω να είναι λιγότερο ευπρεπής από το προσδοκόμενο. Διάλεξε ένα σε μπεζ, λευκό αλλά και μαύρο χρώμα δίνοντας μια νότα safari στις corporate εμφανίσεις σου. Καλή δουλειά και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!