Styling Combos: Τρία σύνολα που μπορείς να φορέσεις όταν κάνει πολύ ζέστη

Styling Combos: Τρία σύνολα που μπορείς να φορέσεις όταν κάνει πολύ ζέστη

Επειδή η θερμοκρασία ανεβαίνει, δεν πρέπει το στυλ να «πέφτει».

Κάνει ζέστη και εσύ για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά δεν πειράζει, αναγκάζεσαι να βγεις έξω και να περπατήσεις στους «καυτούς» δρόμους της πόλης και όχι σε κάποιο σκιερό, πλακόστρωτο στενό. Αφενός μην απογοητεύεσαι που δεν είσαι ακόμα διακοπές, αφετέρου δεν πρέπει να χάνεις το κέφι και την όρεξή σου για styling, γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε παρακάτω τρία ενδυματολογικά combos που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα σε κρατήσουν και δροσερή, αυτές τις «hot» καλοκαιρινές μέρες, που εσύ πρέπει να κινηθείς downtown.

Three outfits that dont take any thought Man Repeller July 2017 5411

#1 Αέρινο top με φαρδιά παντελόνα
Μια πιο αποκαλυπτική μπλούζα με μεγάλο ντεκολτέ ή έξω τους ώμους, μπορείς να την φορέσεις και το πρωί όταν κάνει καύσωνα. Με flat παπούτσια και ένα φαρδύ, casual παντελόνι θα είσαι και δροσερά ντυμένη, αλλά και στυλάτα, όλες τις ώρες της ημέρας. Ολοκλήρωσε τo look σου με ένα oversized ζευγάρι γυαλιών ηλίου και μια tote bag.

Three outfits that dont take any thought Man Repeller July 2017 5507

#2 Pyjama shorts με φαρδιά μπλούζα

Αυτό το σύνολο είναι ό,τι πιο δροσερό μπορείς να φορέσεις τις ημέρες του καύσωνα. Η loose γραμμή του shorts αποκαλύπτει τα πόδια σου, με διακριτικό τρόπο, ενώ το φαρδύ top από πάνω είναι ό,τι πρέπει για τις πρωινές σου εμφανίσεις. Μην διστάσεις να βάλεις και ένα logo T-shirts, αν θες εναλλακτικά ένα άλλο είδος μπλούζας. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου cool.

# 3 Slip dress με ένα λινό, ανδρικό πουκάμισο

Three outfits that dont take any thought Man Repeller July 2017 5601 750x900


To No1 φόρεμα για τις στιγμές που ο υδράργυρος ανεβαίνει, το πιο ανάλαφρο και στυλάτο, δεν είναι αλλό από ένα lingerie (aka slip) dress. Aν δεν θες όμως να φαίνεται ότι βγήκες βόλτα με το νυκτικό σου, δέσε στην μέση σου, ή ακόμα καλύτερα φόρεσέ το, ένα μακρύ, λευκό, ανδρικό πουκάμισο.