Πόσα likes πήρες; 3 τρόποι να βγαίνεις πάντα κούκλα στις φωτογραφίες

Πόσα likes πήρες; 3 τρόποι να βγαίνεις πάντα κούκλα στις φωτογραφίες

Αρκετά με τις selfies με μαγιό στην άμμο, ας γυρίσουμε τώρα στην κανονικότητά μας.

a3e1134e756b6dd5dda0e723888daf52

Έχοντας εξαντλήσει πλέον κάθε βότσαλο, κύμα και κόκκο άμμου που βρέθηκε στον διάβα μας φέτος τις διακοπές και απέχοντας ημερολογιακά μόλις 13 μέρες από το φθινόπωρο (μην αρχίζεις να τσιρίζεις λέμε μόνο αλήθειες εδώ) ήρθε η ώρα να «μαζευτούμε» στο κλεινόν άστυ και να ξεκινήσουμε να κάνουμε τις φωτογραφίσεις μας και τις αντίστοιχες αναρτήσεις μας στο Instagram, σε πιο βιομηχανικά τοπία και σε λιγότερο ειδυλλιακά σκηνικά.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσουμε κάποια πράγματα στην τύχη και να μην βγαίνουμε εξίσου όμορφες και λαμπερές με την περίοδο που είμαστε ηλιοκαμένες και με το αλάτι στα μαλλιά μας. Παρακάτω θα βρεις τρία εύκολα και πρακτικά tips για να αυξήσεις την φωτογένεια σου στο 100% και να βγάζεις τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες, δείχνοντας ακόμα πιο όμορφη από ότι πιστεύεις ότι μπορείς να βγεις!
#Nα έχεις φυσικό χαμόγελο

Kαι πώς θα το πετύχεις αυτό; Eίναι πολύ απλό! Κλείσε τα μάτια σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και άνοιξε τα ένα δευτερόλεπτο πριν το κλικ της μηχανής (ή του κινητούς). Φυσικά όταν τα ανοίξεις φρόντισε να χαμογελάς. Θα δείχνεις ελαφρώς «έκπληκτη» και αυθόρμητη.

hanneli mustaparta street style new york fashion week

#Βγάλε φωτογραφίες καθιστή

Από χαμηλότερη οπτική γωνία από το αντικείμενο που φωτογραφίζεις, από εσένα δηλ. στην συγκεκριμένη περίπτωση. Από κάτω προς τα πάνω «τραβηγμένη» θα πιο λεπτή και να αναδεικνύονται οι γωνίες του προσώπου σου.

street style alta costura paris julio 2016 dior giambattista valli 271250901 800x

#Να βγαίνεις πάντα τρία τέταρτα

Είναι πολύ πιο κολακευτικό για το πρόσωπο να φαίνεται ένα μέρος του και να μην κοιτά ανφάς την κάμερα. Δείχνει πιο λεπτό και είναι και και πιο μοιραία η στάση και το ύφος σου. Αν ένα πράγμα θέλουμε οπωσδήποτε στις φωτογραφίες είναι να αποπνέουμε μυστήριο.
Δες επίσης: Πέντε trends που αφορούν τις μπλούζες σου και πρέπει να τα γνωρίζεις

DPG Network