Street style update: Οι μεταλλικές φούστες είναι και φέτος hot!

Street style update: Οι μεταλλικές φούστες είναι και φέτος hot!

Φούστες σε metallics, χρυσές και ασημί αποχρώσεις, με παγιέτες ή και χωρίς, θα σε κάνουν να λάμψεις ακόμα μία σεζόν, σαν πραγματική star.

Casual metallic skirt 6

Στην sexy mini ή στην σοφιστικέ midi εκδοχή της η μεταλιζέ φούστα είναι το κομμάτι που θα δώσει «φως» και ένταση, ακόμα και στο πιο απλό σύνολό σου. Φέτος, πρωταγωνιστεί ήδη στις street style ψαγμένες εμφανίσεις, και μας βοηθάει να δημιουργήσουμε ένα mix&match που μας προκαλεί να τη συνδυάσουμε με oversized πουλόβερ, loafers και κοκάλινα μυωπικά γυαλιά. Για ένα λιγότερο geeky και περισσότερο preppy look μπορείς να φορέσεις τη δική σου «λαμπερή» φούστα με λευκό πουκάμισο, γραβάτα-φουλάρι και γόβες.

Ένα ρούχο με τέτοια δυναμική καλό είναι να μην συνδυάζεται με κάτι εξίσου glam. Bαμβακερά και πλεκτά τοπ θα κάνουν τη φούστα μας να δείχνει πιο προσιτή και θα την βοηθάνε να εναρμονιστεί πιο εύκολα σε all day σύνολα. Αν πάλι θέλεις να την φορέσεις αποκλειστικά για να κάνεις μία grande εμφάνιση, φρόντισε να την «μπλέξεις» με disco ενδυματολογικά στοιχεία, όπως οπάκ καλσόν και oversized βελούδινα σακάκια. Το αποτέλεσμα θα είναι funky και άκρως νεανικό. Οίκοι όπως οι: Balmain, Gucci, Marc Jacobs και άλλοι, έδωσαν τη δική τους, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο, casual εκδοχή της shiny skirt και έπαιξαν με το μήκος και με τη γραμμή της. Οι πτυχώσεις την κάνουν αυτόματα girly και αέρινη, ενώ η στενή ίσια γραμμή δίνει ένα sexy touch στο συγκεκριμένο ρούχο. Δοκίμασε και εσύ το σχέδιο που σου ταιριάζε και λάμψε δια της παρουσίας σου!