Οκτώ στυλιστικά tricks για να δείχνεις πιο αδύνατη μέχρι το βράδυ

Οκτώ στυλιστικά tricks για να δείχνεις πιο αδύνατη μέχρι το βράδυ

Δεν χρειάζεται απλά να μην τρως για να χάσεις κιλά, μπορείς να το πετύχεις μέσα σε λίγες ώρες αρκεί να φορέσεις τα κατάλληλα ρούχα.

Παρασκευή σήμερα, και όχι οποιαδήποτε Παρασκευή, αλλά μία εορταστική λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μία μέρα που σε προδιαθέτει να βγεις από το σπίτι, να φορέσεις τα καλά σου και να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί. Και αυτό πρέπει να το κάνεις με αυτοπεποίθηση, φορώντας ρούχα που βγάζουν στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου και την πιο sexy σιλουέτα σου. Κομμάτια που αναδεικνύουν τα «δυνατά» σημεία του κορμιού σου και κρύβουν τις ατέλειες και τα όποια περιττά κιλά μπορεί να έχεις.
Τα παρακάτω styling tricks είναι πράγματα που εφαρμόζουν στη σιλουέτα τους οι πιο όμορφες Hollywood stars, τα οποία χρησιμοποιούν ως «style savers» όταν θέλουν να βγουν άμεσα από το σπίτι, όχι απαραίτητα για κάποιο red carpet event, αλλά απλά για να περάσουν καλά. Το να χάσεις κιλά είναι μία χρονοβόρα προσπάθεια, το να «χάσεις» όμως πόντους και να βελτιώσεις οπτικά την εικόνα σου γρήγορα και απλά, έχει να κάνει με το να φορέσεις τα «σωστά» ρούχα και αξεσουάρ και αυτά στα αποκαλύπτουμε αμέσως!

GettyImages 634206282