Tι πρέπει να κάνεις με τα χέρια σου όταν βγαίνεις φωτογραφία;

Tι πρέπει να κάνεις με τα χέρια σου όταν βγαίνεις φωτογραφία;

Για να μην νιώθεις ότι απλά τα κουνάς με τον πιο αμήχανο τρόπο.

Καμιά φορά όταν προσπαθείς να βγεις φυσική και αυθόρμητη στις φωτογραφίες αγχώνεσαι λίγο παραπάνω. Αγχώνεσαι για το πώς να μη βγει σφιγμένο το πρόσωπό σου, για το πώς θα δείχνει ωραία η σιλουέτα σου και φυσικά για το πού στο καλό πρέπει να βάλεις τα χέρια σου για να μην κρέμονται αμήχανα μπροστά σου. Και η Alexa Chung, που είναι ειδική στο να βγαίνει κούκλα στις φωτογραφίες και άρα να δίνει λύσεις σε τέτοιου είδους προβλήματα, με τις 4 πιο αγαπημένες της πόζες μας απαντάει σε αυτό το καυτό ερώτημα της τοποθέτησης των χεριών σου μπροστά σε ένα φωτογραφικό φακό. Αυτές είναι οι 4 πιο συνηθισμένες της «στάσεις» on camera και παρατηρώντας πόσο χαριτωμένη βγαίνει καταλαβαίνουμε το γιατί.

GettyImages 623493600

Kάνεις ένα «σήμα» με τα δάχτυλά σου

Της «νίκης» στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά μπορεί να είναι και μία καρδούλα με τα δυο σου χέρια ή το πιο «αμερικάνικο» «Thumbs Up». Όταν κάνεις κάτι χαριτωμένο με τα χέρια σου ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να βγεις άχαρη στις φωτογραφίες.

GettyImages 856287268

Βάζεις τα χέρια σου στις τσέπες

Τον χειμώνα που φοράς πανωφόρι αυτή η κίνηση είναι αναμενόμενη, τα «προβλήματα» ξεκινάνε όσο ανοίγει ο καιρός και τα ρούχα μας γίνονται πιο ελαφριά και φυσικά λιγότερα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να βάζεις τα 4 μόνο δάχτυλα στις μπροστινές τσέπες του παντελονιού σου ή του φορέματός σου και να αφήνεις πάντα έξω τον αντίχειρα, αλλιώς θα δείχνεις στις φωτογραφίες σαν να μην έχεις καθόλου δάχτυλα.

GettyImages 629415434 1

Ακουμπάς το ένα χέρι στο γοφό σου

Ελαφρώς sexy πόζα, ιδανική για πιο βραδινές εμφανίσεις και φωτογραφήσεις. Αυτομάτως μετατοπίζεις το ενδιαφέρον από το πρόσωπό σου στο σώμα σου και στρέφεις προς τα εκεί όλα τα βλέμματα. Αν νιώθεις, λοιπόν, πως το μακιγιάζ σου δεν είναι τέλειο ή αισθάνεσαι ελαφρώς κουρασμένη αλλά λατρεύεις το outfit σου, έτσι πρέπει να σταθείς στη φωτογραφία.

GettyImages 870942106

Χαλαρώνεις τον κορμό και αφήνεις τα χέρια σου «να πέσουν» προς τα πίσω

Γύρε νωχελικά προς τα πίσω, «σπάσε» τη μέση σου χαλάρωσε τα χέρια σου ώστε να μην φαίνονται σφιγμένα. Τα μοντέλα λατρεύουν αυτή την πόζα γιατί από τη μία δείχνει λεπτό το σώμα και τονίζει τη μέση και από την άλλη ενώ φαίνεσαι ανεπιτήδευτη, δεν είσαι άχαρη.