Aυτό είναι το πιο κολακευτικό χρώμα για να αγοράσεις φόρεμα φέτος

Aυτό είναι το πιο κολακευτικό χρώμα για να αγοράσεις φόρεμα φέτος

Και δεν είναι το μοβ, το χρώμα του 2018.

Έχεις σίγουρα διαβάσει ότι το χρώμα του 2018, σύμφωνα με την Pantone, είναι το «Ultra Violet» (aka το βαθύ μοβ) και πάμε στοίχημα ότι διαβάζοντας τον τίτλο αυτού του θέματος κατέληξες στο –βιαστικό- συμπέρασμα πως φέτος πρέπει να αγοράσεις ένα φόρεμα σε αυτή την απόχρωση για να είσαι in fashion. Kαι φυσικά δεν θα σε αποτρέψουμε αν όντως θες να το κάνεις, αλλά οφείλουμε να σου γράψουμε και την αλήθεια.

best blue dresses 246987 1516201672083 main.500x0c

Δεν είναι αυτό το πιο κολακευτικό χρώμα για αυτόν τον χρόνο, αλλά το μπλε. Και πιο συγκεκριμένα το «sky blue», αυτό το φωτεινό του χειμωνιάτικου, καθαρού ουρανού.

Αυτό έχει ψηφιστεί, πάλι σύμφωνα με την Pantone, ως το πιο «αγαπημένο χρώμα των γυναικών» για το 2018 και αυτή η επιλογή έχει γίνει με γνώμονα ποιο αναδεικνύει περισσότερο την σιλουέτα και το πρόσωπό τους, αν το δεις και το σκεφτείς πάνω σε ρούχα.

best blue dresses 246987 1516203904174 product.500x0c

Ταιριάζει τόσο στις ξανθιές όσο και στις μελαχρινές και πρέπει να το δοκιμάσεις πάνω σε ένα φόρεμα ώστε να μπορέσει να «ξεδιπλώσει τη χάρη και την δυναμική του». Ξέχνα τα εμπριμέ, τα floral και τα κλασικά μαύρα φουστάνια, η επόμενη αγορά σου θα είναι μπλε και θα σε δικαιώσει όλες τις εποχές του χρόνου!

Δες επίσης: Mάθε πώς να αφαιρείς μόνη σου τους κόμπους από τα πουλόβερ σου