Yπάρχουν τρία χρώματα που αν τα φοράς δείχνεις πάντα καλοντυμένη

Yπάρχουν τρία χρώματα που αν τα φοράς δείχνεις πάντα καλοντυμένη

Φαντάζεσαι ότι μιλάμε για το μπεζ, το άσπρο και το μαύρο; Αν ναι, κάνεις λάθος!

ef8141f3ebbcf373aa8d48d5a3802e2c yellow fashion harpers bazaar
Best of MFW SS2016 Streetstyle 28
afb9544343847782a9b34b021e75c36a purple fashion fashion spring

Οι πρώτες –και οι πιο εύκολες- σκέψεις που κάνουμε όταν προβληματιζόμαστε ως προς τι χρώμα πρέπει να φορέσουμε για να είμαστε κομψές και καλοντυμένες, μας οδηγούν σε basic γήινες αποχρώσεις, στο μαύρο, στο μπλε και στο άσπρο. Επειδή όμως είναι οι πρώτες σκέψεις μας δεν σημαίνει ότι είναι και οι πιο σωστές για αυτό πρέπει να περάσουμε και στις δεύτερες. Και αυτό μεταφράζεται στην παρακάτω στυλιστική συμβουλή: υπάρχουν και άλλα τρία χρώματα-συνώνυμο του καλόγουστου ντυσίματος και στα αποκαλύπτουμε αμέσως.
Κίτρινο

Ιδανικό για ηλιοκαμένες επιδερμίδες αλλά και βασικό στοιχείο color blocking looks, θα σε φωτίσει και θα κάνει όλα τα σύνολά σου να μοιάζουν πιο ακριβά από όσο είναι.
Κόκκινο

Φλογερό και δυναμικό, δεν περνά απαρατήρητο. Ούτε αυτό, ούτε η γυναίκα που το επιλέγει. Αν είσαι μελαχρινή θα δείχνεις sexy, αν είσαι ξανθιά απλά γοητευτική.
Μοβ

Το ultra violet είναι το χρώμα του 2018 σύμφωνα με την Pantone και αυτή η σκούρα version του είναι η πιο stylish, αλλά και η πιο fashionable. Ξέχνα το λιλά, όταν ακούς «μοβ» από εδώ και μετά εκεί πρέπει να πηγαίνει το μυαλό… και το look σου.
Δες επίσης: Ανακάλυψε το fashion trick που θα σε κάνει να δείχνεις πάντα αδύνατη