Tο νέο trend στις τσάντες είναι και πολύ καλοκαιρινό και πολύ οικονομικό

Tο νέο trend στις τσάντες είναι και πολύ καλοκαιρινό και πολύ οικονομικό

Το θέμα είναι αν θα τολμούσες να το υιοθετήσεις στις βόλτες σου στην πόλη.

Mπορεί με στην Ελλάδα να μην είμαστε πολύ εξοικειωμένες με τον όρο «market bags» (aka οι πλαστικές τσάντες που κουβαλάμε στο σούπερ μάρκετ για να βάλουμε μέσα τα ψώνια μας) αλλά στο εξωτερικό αυτές οι –συνήθως πολύχρωμες- ελαφριές τσαντούλες είναι must have για κάθε νοικοκυρά με οικολογική συνείδηση.

https://www.instagram.com/p/BkFtU9ZAL2b/

Φέτος το brand Chivatas τους έκανε μία μικρή στυλιστική «αναβάθμιση» και τις καθιέρωσε στην γκαρνταρόμπα των πιο στυλάτων fashion bloggers, όπως είναι η Maria Bernad και η Sofie Ken. Η πρώτη κράτησε μία τέτοια την οποία συνδύασε με λευκό αέρινο φόρεμα και ένα ζευγάρι Gucci loafers ενώ η δεύτερη την ταίριαξε με ασπρόμαυρο casual σύνολο, άσπρα αθλητικά παπούτσια και μακρύ, αμάνικο γιλέκο. Αυτού του είδους η τσάντα δεν κοστίζει πάνω από 20 Ευρώ, πράγμα που καθιστά την τάση εξαιρετικά οικονομική, αλλά δεν παύει να είναι κάπως εκκεντρική η επιλογή για εμφανίσεις εκτός λαϊκής και υπεραγορών.

https://www.instagram.com/p/Bj2CxrAgzWn/

Αν όμως είσαι από τις «θαρραλέες» που θα ρισκάρουν και θα κρατήσουν την market bag όλη την ημέρα, όποιες και αν είναι οι υποχρεώσεις τους, συνδύασέ την με basic, μονόχρωμα κομμάτια (ώστε να κάνει χρωματικό contrast) ή με gipsy κομμάτια (για πιο funky αποτέλεσμα). Καλή επιτυχία!
Δες επίσης: Φόρεσε και εσύ την belt bag όπως η Όλγα Φαρμάκη, μπορείς!