Εσύ έχεις βρει το ιδανικό Tezenis μαγιό για αυτό το καλοκαίρι;

Εσύ έχεις βρει το ιδανικό Tezenis μαγιό για αυτό το καλοκαίρι;

Aν όχι, θα σε βοηθήσουμε εμείς να διαλέξεις! Cool vibes, funky μοτίβα, tropical prints. Μπικίνι ή Ολόσωμο; Γιατί όχι, και τα 2. Eπέλεξε τα σχέδια μαγιό Tezenis που θα κάνουν τα φετινά σου beach looks αξέχαστα.

Αυτήν την εποχή του χρόνου, λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές σου διακοπές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις το It-piece του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το Tezenis μαγιό σου. Η Μαίρη Συνατσάκη διάλεξε ήδη αυτό το μαύρο ολόσωμο με τα βολάν στον λαιμό και την φανταζόμαστε να το φοράει μέσα από ένα φαρδύ, denim shorts και με το ψάθινο καπέλο της να κάνει βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια των νησιών. Εσύ όμως έχεις κατασταλάξει στο style και στον τύπο που θες να έχει το μαγιό σου; Σε φαντάζεσαι με ένα σοφιστικέ, κίτρινο ολόσωμο;

https://www.instagram.com/p/BjrsAgNFcTZ/
tezenis8

Προτιμάς ένα all time classic, ψηλόμεσο bikini σε ναυτικό μοτίβο;

'Η πιστεύεις πως θα είσαι εξίσου εντυπωσιακή και με ένα bohemian, floral bikini;

https://www.instagram.com/p/BjSPF2Thbyb/
tezenis6

Το πιο σπουδαίο είναι να μπορείς να νιώσεις άνετα και να γεμίζεις αυτοπεποίθηση κάθε φορά που φοράς το Tezenis μαγιό σου. Γιατί το καλοκαίρι είμαστε αληθινά γοητευτικές όταν αισθανόμαστε καλά μέσα στα ρούχα μας... και τα μπλε, λουλουδάτα bikinis μας.

Τα tropical prints είναι ένα από τα πιο «δυνατά» trends στα beachwear της σεζόν S/S 2018 και είναι ό,τι πρέπει για να αναδείξεις το μαύρισμά σου.

https://www.instagram.com/p/BjMybgbhY63/
1KIN328A 019 0069 F

Ενώ τα ultra chic, μαύρα μαγιό είναι πάντα μία διαχρονικά, κομψή λύση που θα σε βγάλει από το δίλημμα «τι χρώμα μαγιό να πάρω φέτος;»

tezenis1

Άλλο ένα πολύ hot trend για τα μαγιό αυτό το καλοκαίρι είναι το βελούδο. Παρατηρώντας το παρακάτω ροζ Tezenis bikini βλέπουμε πόσο sexy και δροσερό μπορεί να γίνει ένα «βαρύ», χειμερινό ύφασμα.

Τέλος, αν θες να κάνεις μία girly και ελαφρώς retro επιλογή, τσέκαρε αυτό το καρό ολόσωμο Tezenis με έναν ώμο και βολάν... ίσως το must have σχέδιο της φετινής σεζόν. Φοριέται άνετα και σαν κορμάκι μέσα από jean παντελόνι με χρυσά αξεσουάρ, κόκκινο κραγιόν και επιμελώς ατημέλητο updo! Δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα καμίας fashionista!

https://www.instagram.com/p/BjzCOSNlhGl/

Οι διακοπές είναι κάποιες μέρες μακριά... κάνε λοιπόν τα απαραίτητα. Οπλίσου με θετική διάθεση, βρες που θα πας και πάρε το (ή τα) Tezenis μαγιό που σου ταιριάζουν. Όλα τα υπόλοιπα θα συμβούν από μόνα τους και αυτό το καλοκαίρι σου θα γεμίσει με ωραίες στιγμές που θα γίνουν ακόμα πιο σπουδαίες αναμνήσεις!