Υπάρχει ένα αξεσουάρ που προστατεύει τη μύτη σου από το κρύο... το θέμα είναι αν θα το φορούσες ποτέ

Υπάρχει ένα αξεσουάρ που προστατεύει τη μύτη σου από το κρύο... το θέμα είναι αν θα το φορούσες ποτέ

Δες τι σκέφτηκε να φτιάξει ένα βρετανικό fashion brand και πες μας τώρα ειλικρινά... #τοβαζες;

sdesa

Όταν το κρύο δυναμώνει υπάρχουν στυλιστικές προτάσεις για να κρατηθείς ζεστή. Μπορείς να φορέσεις ένα κασκόλ γύρω από τον λαιμό σου, γάντια στα χέρια σου, ένα ζευγάρι «αυτάκια» στο κεφάλι σου, σκούφο στα μαλλιά, ισοθερμικά ρούχα και κάλτσες και φυσικά το πιο «χοντρό» μπουφάν σου. Αν μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει ένα σημείο του προσώπου και του σώματός του που μένει ακάλυπτο, αυτό είναι η μύτη σου.

Και μία παρέα Βρετανών δεν μπορούσαν να το δεχτούν αυτό. Έτσι δημιούργησαν το e-shop www.nosewarmer.com με μοναδικό τους στόχο να δώσουν στο κοινό τη λύση που σκέφτηκαν για να μένει ζεστή και η μύτη σου όταν κυκλοφορείς έξω στο κρύο. Σχεδίασαν ένα είδος μάλλινης θήκης, που θυμίζει αυτή του κλόουν, και την κυκλοφόρησαν σε διάφορα μοτίβα, όπως animal prints, καρό αλλά και μονόχρωμα.

https://www.instagram.com/p/BpEuSS_Ahuu/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Επίσης έχουν και «καλυπτικά μύτης» από γούνα. Θα μου πεις τώρα αυτό είναι η μόνη εκκεντρικότητα στο όλο εγχείρημα; Όχι θα σου απαντήσουμε εμείς κοιτώντας τις εικόνες των ατόμων που τα φοράνε και ποζάρουν στο εν λόγω site. Το κρύο είναι σκληρό δεν λέμε, αλλά μήπως το να κυκλοφορείς σαν τον «Μπόζο» είναι σκληρότερο; Aν πάντως εσύ ενδιαφέρεσαι να τα αποκτήσεις οφείλουμε να σου πούμε ότι κοστίζουν περίπου 8,5 Ευρώ και το brand έχει shipping στην χώρα μας. Καλά ψώνια… ή και όχι!
Δες επίσης: Ουπς! Η Meghan Markle μόλις έκανε το πρώτο στυλιστικό της λάθος