Έχεις βαρεθεί όλα σου τα ρούχα; Aυτά τα 3 styling tricks θα σε κάνουν να τα δεις με άλλο μάτι

Έχεις βαρεθεί όλα σου τα ρούχα; Aυτά τα 3 styling tricks θα σε κάνουν να τα δεις με άλλο μάτι

Με αυτούς τους τρεις τρόπους θα δώσεις ένα νέο αέρα σε κλασικά κομμάτια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Έχει συμβεί σε όλες μας να ανοίξουμε μία μέρα την ντουλάπα μας και παρόλο που είναι γεμάτη με ρούχα να μην βρίσκουμε τίποτα «εμπνευσμένο» να φορέσουμε. Όλα να μας φαίνονται κοινότυπα και κάπως «βαρετά». Για αυτές τις «δύσκολες μέρες», λοιπόν, έχουμε βρει για σένα τρία στυλιστικά τρικ που μπορείς να εφαρμόσεις με ρούχα και αξεσουάρ που έχεις είδη στην γκαρνταρόμπα σου και να είσαι πολύ κομψά ντυμένη με outfits που σου φαίνονται ξαφνικά ολοκαίνουργια!

Copenhagen str F16 211

#1 Φόρεσε το φουστάνι σου πάνω από το jean παντελόνι σου

Aυτός είναι ένας κατά βάσιν χειμερινός τρόπος να κάνεις layering. Το denim παντελόνι, που έχεις κουραστεί να φοράς μόνο του, θα προσεγγίσει με την street αισθητική του το chic φόρεμά σου και ο συνδυασμός τους θα σε κάνει να δεις και τα δύο ρούχα με άλλο μάτι.

Copenhagen str F16 107

#2 Βάλε μία ζώνη πάνω από το παλτό σου

Όχι μόνο θα τονίσεις περισσότερο τη μέση σου με αυτό το trick αλλά θα κάνεις και το πανωφόρι σου να δείχνει τελείως διαφορετικό με αυτό το μικρό, πρόσθετο αξεσουάρ. Επίσης δεν είναι ανάγκη να συνδυάσεις τη ζώνη με το παλτό σου. Αρκεί να ταιριάζει με ένα από τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου σου.

Copenhagen str F16 131

#3 Φόρεσε ένα κοντό πουλόβερ πάνω από πιο λεπτά, μακριά ρούχα

Επειδή δεν κάνει ακόμα τόσο κρύο ώστε να είσαι αναγκασμένη να φορέσεις το πιο χοντρό πανωφόρι σου, μπορείς να παραμείνεις ζεστή -και στυλάτη ταυτόχρονα- φορώντας μόνο το χοντρό πουλόβερ σου πάνω από ένα μακρύ πουκάμισο ή ένα oversized T-shirt.
Δες επίσης: Autumn Trends 2018 Countdown: Η Mango παρουσιάζει τις 10 πιο hot τάσεις για αυτό το φθινόπωρο