Autumn Trends 2018 Countdown: Η Mango παρουσιάζει τις 10 πιο hot τάσεις για αυτό το φθινόπωρο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Autumn Trends 2018 Countdown: Η Mango παρουσιάζει τις 10 πιο hot τάσεις για αυτό το φθινόπωρο

Mέτρησε από το ένα μέχρι το δέκα με στυλάτο&cozy τρόπο!

«Αν παρομοιάσεις ολόκληρο τον χρόνο με ένα ρολόι, το φθινόπωρο είναι η πιο ‘μαγική του ώρα’», τάδε έφη η συγγραφέας Victoria Erikson και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε πιο κατάλληλη έκφραση για να αποτυπώσουμε την αγάπη μας για αυτήν την εποχή του χρόνου. Η περίοδος που μας πιάνει από το χέρι και μας οδηγεί στον χειμώνα έχει μία δημιουργική μελαγχολία, έχει την πιο ενδιαφέρουσα και φυσική χρωματική παλέτα και έχει και μία καλλιτεχνική διάθεση να πλανάται στην ατμόσφαιρα και να μας ωθεί σε «νέες αρχές» είτε σε ό,τι αφορά τη ζωή μας, είτε στην γκαρνταρόμπα μας.
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλέξουμε και να εντάξουμε τα πιο στυλάτα, νέα trends στην ντουλάπα μας και τα Mango μας βοηθάνε σε αυτό προτείνοντάς μας δέκα «so hot right now» τάσεις, κομψές αλλά και πολύ πρακτικές. Στο παρακάτω fashionable countdown θα βρεις όλα τα must have κομμάτια του φθινοπώρου με την υπογραφή Mango. Ρούχα μάλλινα, δερμάτινα, tweed αλλά και από πιο αέρινα υφάσματα, tailored ή loose και προσκαλούν να τα ανακαλύψεις και να τα κάνεις μέρος αυτής της «μαγικής, φθινοπωρινής ώρας». Είσαι έτοιμη για αυτήν την ιδιότυπη, fashionable «εκτόξευση»; Tρία, δύο, ένα… Πάμε!

BV04 020 053

#1 Το Ανδρικό Πουκάμισο

Αυτό το ανδρόγυνο κομμάτι φέτος βγαίνει σε μία αρκετά τολμηρή εκδοχή, καθώς μπορεί να είναι oversized, αλλά έχει μεγάλο ντεκολτέ και έντονες μανσέτες. Μέσα στην απλότητα του καταφέρνει να γίνει ένα ιδιαίτερο κομμάτι χάρις στα κουμπιά από σμάλτο που έχει στα μανίκια και στο ανοιχτό λαιμό που περιμένει ιδανικά ένα statement κολιέ για να αναδειχθεί.

BV04 030 065

#2 Η Αnimal Printed Φούστα

Αυτό το Mango κομμάτι είναι ενδεχομένως ένα από τα key pieces της σεζόν. Βγαίνει σε άλφα γραμμή η οποία κολακεύει όλους τους σωματότυπους και σε τολμηρό leopard print. Για να αναδείξεις το ψηλόμεσο σχέδιό της φόρεσε την με εφαρμοστή μπλούζα και ψηλές, δερμάτινες μπότες. Μία fashion forward νότα στο look θα δώσει ένα φαρδύ blazer.

BV04 040 133

#3 Το Καρό Πουκάμισο

Αυτό το νέο στυλ πουκαμίσου συνδυάζει στοιχεία από πολλές και διαφορετικές τάσεις. Είναι preppy, αφήνει μία αίσθηση «Άγριας Δύσης» εξαιτίας του καουμπόικου μοτίβο του και ταυτόχρονα έχει και ένα 70s, φαρδύ κολάρο. Αν το συνδυάσεις με μία φούστα στο ίδιο print δημιουργείς ένα super cool total look.

BV04 050 060

#4 Το Πορτοκαλί Πουλόβερ

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τον τίτλο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, «Το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο», για να δείξουμε πως αυτό είναι το χρώμα και της φετινής σεζόν. Το cozy σχέδιό του θα σε κάνει να θες να το φοράς όλη την ημέρα αλλά και όλο τον χρόνο. Συνδύασέ το με μαύρο παντελόνι καμπάνα για casual εμφανίσεις εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 1970.

BV04 090 187

#5 Το Blazer Για Όλες Τις Ώρες

Το διαχρονικά κομψό, γκρι χρώμα του το κάνει κατάλληλο τόσο και για office looks σου όσο και για τις εμφανίσεις σου εκτός γραφείου. Επίσης μπορεί να μην το φορέσεις με ένα συμβατικό παντελόνι σε ίσια γραμμή, αλλά με μία jupe culotte, δημιουργώντας έτσι ένα edgy είδος κουστουμιού.

BV04 070 069 copy copy

#6 Η Καρό Φούστα

Όταν το κλασικό καρό μοτίβο συναντά το πλισέ κόψιμο, το παραδοσιακό, σκωτσέζικο kilt μεταμορφώνεται ριζικά σε ένα νέο ρούχο, μία maxi φούστα κομψή αλλά και στυλάτη την ίδια στιγμή. Φόρεσέ την με ένα loose πουλόβερ και sneakers και δώσε στο winter casual style μία εντελώς νέα προοπτική.

BV04 080 109

#7 Το Δερμάτινο Φόρεμα

Ένα κομμάτι-κλειδί για την γκαρνταρόμπα σου το οποίο μπορεί να έχει 60s αέρα εξαιτίας του σχεδίου του αλλά με τα κατάλληλα παπούτσια και το σωστό πανωφόρι μεταμορφώνεται εντελώς. Αν το βάλεις με ψηλές μπότες και παλτό έχεις ένα sexy σύνολο, ενώ αν το φορέσεις με λευκό T-shirt από μέσα, bomber jacket και αθλητικά παπούτσια έχεις το απόλυτο street look. Διαλέγεις και παίρνεις!

BV04 060 086

#8 Το Faux Fur Παλτό

Στο νούμερο οκτώ της shopping list μας συναντάμε ένα κλασικό σχέδιο από ένα μοντέρνο υλικό, το οποίο θα σε κρατήσει ζεστή αυτόν τον χειμώνα με τον πιο cool τρόπο. Φόρεσέ το τόσο με total black outfits για σοφιστικέ εμφανίσεις όσο και με denim και φούτερ για urban looks.

BV04 100 166

#9 Το Αέρινο Φόρεμα

Mία εκσυγχρονισμένη εκδοχή του κλασικού Paisley φορέματος, έρχεται και μας εντυπωσιάζει μέσα από αυτό το καινούργιο Mango κομμάτι. Γιατί αν πίστευες ότι ένα λαχουρένιο, αέρινο φόρεμα έχει θέση μόνο στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα… έκανες λάθος. Συνδύασέ το με μάλλινο ζιβάγκο και μπότες και δημιούργησε τα πιο θηλυκά και εκλεπτυσμένα σύνολα της σεζόν.

BV04 110 021

#10 Οι Χρυσοί Κρίκοι

Αν ψάχνεις ένα αξεσουάρ που θα δώσει λάμψη σε όλα τα looks σου σταμάτα την έρευνα γιατί μόλις το βρήκες σε αυτούς τους χρυσούς κρίκους με το εντυπωσιακό design. Ένα statement κομμάτι που μπορεί «παίξει» και εμφανίσεις μαζί με πολλά, μικρά κολιέ και δαχτυλίδια αλλά και ως μέρος minimal συνόλων, αν τους φορέσεις μόνους τους με ένα πουλόβερ ή ένα ανδρικό πουκάμισο.
Δες επίσης: 70s Revival: H πιο κομψή δεκαετία επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από την καμπάνια MANGO Together