Tρία, κάπως αλλόκοτα, πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα ρούχα σου και να φαίνεσαι πιο αδύνατη

Tρία, κάπως αλλόκοτα, πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα ρούχα σου και να φαίνεσαι πιο αδύνατη

Πάμε στοίχημα ότι δεν ξέρεις κανένα από αυτά!

Το αδυνάτισμα δεν είναι πάντα θέμα προσπάθειας. Καμιά φορά επιτυγχάνεται και με πολύ πιο εύκολο τρόπο, όπως παραδείγματος χάριν φορώντας τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ. Και δεν θα σου γράψουμε για χιλιοστή φορά για την αξία των ολόμαυρων ρούχων και των shapewears, αλλά για τρία άλλα πιο παράξενα και εκκεντρικά στυλιστικά μυστικά που αν τα υιοθετήσεις θα φαίνεσαι πιο αδύνατη χωρίς να έχεις στερηθεί απολύτως τίποτα!

#1 Αγόρασε ένα καινούργιο σουτιέν
Το ήξερες πως το 80% των γυναικών φοράνε λάθος νούμερο σουτιέν; Είναι γεγονός όμως αυτό το στυλιστικό παράπτωμα μπορεί να σου «κοστίσει». Κάνει το στήθος σου να δείχνει πεσμένο, αυξάνοντας τον όγκο στο μπροστινό μέρος του κορμού σου. Επίσης όταν δεν υπάρχει ο σωστός χώρος ανάμεσα στη μέση και το στήθος οι καμπύλες σου δεν αναδεικνύονται. Το αντίθετο. Πάρε ένα σουτιέν που πραγματικά κρατάει το μπούστο σου «στη θέση του» και θα δεις πως θα φανούν και τα χέρια σου πιο λεπτά και η μέση σου πιο στενή.

https://www.instagram.com/p/BoSR7HSHPcC/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading


#2 Βάλε μία πολύ λεπτή ζώνη πάνω από όλα σου τα ρούχα
Προσοχή στο «λεπτή»! Είναι απαραίτητο να είναι μικροσκοπική η ζώνη που θα τοποθετήσεις πάνω από φαρδιές μπλούζες, πουκάμισα, φορέματα, ακόμα και loose φούτερ ή πανωφόρια. Οι φαρδιές έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα! Τονίζουν την περιφέρεια και την κοιλιά δείχνοντας το σώμα μας πιο ογκώδες από όσο πραγματικά είναι. Και εμείς θέλουμε ακριβώς το αντίθετο.
#3 Kράτησε μία μεγάλη τσάντα
Shopper bag, tote bag, backpack... δεν έχει σημασία το στυλ της τσάντας που θα επιλέξεις αρκεί το μέγεθός της να είναι XXL. Eσύ θα φαίνεσαι απλά μικροσκοπική κρατώντας την.
Δες επίσης: Wow! Tο φόρεμα που έβαλε χθες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας άφησε άφωνες!