Σου αρέσουν οι ολόσωμες φόρμες; Τρία tips για να τις φορέσεις σωστά!

Σου αρέσουν οι ολόσωμες φόρμες; Τρία tips για να τις φορέσεις σωστά!

Τα overalls έχουν την τιμητική τους αυτήν την άνοιξη.

London str S19 233

Οι ολόσωμες φόρμες, γνωστές και με την αγγλική τους ορολογία ως «overalls» ή «jumpsuits», είναι ένα από τα πιο πρακτικά είδη ρούχου που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με διαφορετικά αξεσουάρ και πολλούς τρόπους, και να είσαι πάντα καλοντυμένη βάζοντας ουσιαστικά μόνο ένα κομμάτι. Φέτος είναι της μόδας αυτές με το μακρύ μανίκι και το φερμουάρ μπροστά που θυμίζουν στολή μηχανικού αυτοκινήτων αλλά φυσικά και οι αμάνικες που φοριούνται με T-shirt από μέσα. Αν θες και εσύ να τις εντάξεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου και να αναβαθμίσεις τα καθημερινά looks σου ακολούθησε τα τρία fashion tips που θα διαβάσεις παρακάτω. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει 100% τη στυλιστική σου επιλογή!

#1 Να τις φοράς με ψηλοτάκουνα παπούτσια
Εξαιτίας της ενιαίας γραμμής τους δείχνουν πιο κοντά τα πόδια και τον κορμό με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να σου κόβουν πόντους ύψους αν δεν τις φορέσεις με τακούνι… δεν το θέλουμε αυτό, το θέλουμε;

#2 Να φροντίζεις να συνδυάζεται χρωματικά η τσάντα με τα παπούτσια σου
Αλλιώς «υπάρχει πολλή πληροφορία» στο σύνολό σου και δεν αναδεικνύεται όσο θα έπρεπε το βασικό κομμάτι του look σου που δεν είναι άλλο από την ολόσωμη φόρμα σου.

#3 Αν θες να φορέσεις κάποιο statement κόσμημα επέλεξε ένα oversized κολιέ
To μπούστο σου μπορεί να είναι «ανοιχτό» είτε έχεις κατεβάσει λίγο το φερμουάρ της είτε φοράς μία με τιράντες και ένα bustier από μέσα. Και στις δύο περιπτώσεις τα βλέμματα των γύρω σου θα πέσουν σε αυτό ακριβώς το σημείο. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό!

Δες επίσης: Το στυλιστικό λάθος της Kate Middleton όλες το έχουμε κάνει, ας είμαστε ειλικρινείς!