Life in Mono(chrome): Γιατί αυτό το καλοκαίρι όλες πρέπει να φοράμε ασπρόμαυρα;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Life in Mono(chrome): Γιατί αυτό το καλοκαίρι όλες πρέπει να φοράμε ασπρόμαυρα;

Oι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του κόσμου επαναπροσδιορίζουν τη σημασία της απουσίας χρώματος, ακόμα και στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Balmain S19 049
Saint Laurent S19 013

Ασπρό και μαύρο: τα χρώματα της σκακιέρας και του Γιν Γιανγκ συμβολίζουν την ισσοροποία αλλά και τις συμπαντικές αντιθέσεις. Στη μόδα αντικατοπτρίζουν την απόλυτη κομψότητα και φέτος μας προκαλούν να ντυθούμε μόνο με αυτά. Challenge accepted! Aπό τα περίπλοκα γεωμετρικά σχέδια, στις απλές χρωματικές αντιθέσεις. Η μονοχρωμία αυτή τη σεζόν, βρίσκει την έμπνευση επιστρέφοντας στην καθαρότητα και στην απλότητά της.

Balmain S/S 2019
Τα πιο εντυπωσιακά ασπρόμαυρα ντεσέν είναι αυτά που παρουσιάζονται σε ρούχα με καθαρές γραμμές και αυστηρά κοψίματα. Οίκοι όπως οι: Balmain, Givenchy, 3.1 Phillip Lim, Mugler και Valentino πόνταραν στην διαχρονικά κομψή αντίθεση του άσπρου με το μαύρο, ενώ οι Celine, Taouary Wang και Saint Laurent «έπαιξαν» περισσότερο με τους όγκους και τις γραμμές στους ίδιους, ασπρόμαυρους τόνους.

Saint Laurent S/S 2019
Είναι αδιαμφισβήτητα, με όποιο σχέδιο και αν επιλέξεις να φορέσεις, ο all time classic κομψός συνδυασμός που μπορεί να αναδείξει κάθε στυλ και σιλουέτα. Χρειάζεσαι μόνο, εκτός από το B&W look σου, ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και μία γερή δόση αυτοπεποίθησης για να λάμψεις....ακόμα και χωρίς ίχνος έντονου χρώματος.
Δες επίσης: H Kate Middleton φόρεσε ένα λευκό shirt dress και εμείς σου προτείνουμε 5 παρόμοια φορέματα