Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να κρεμάς τα πουλόβερ για να μην πιάνουν χώρο στην ντουλάπα

Μαρία Ροδίτη
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να κρεμάς τα πουλόβερ για να μην πιάνουν χώρο στην ντουλάπα

Μερικά hacks που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα!

Το πουλόβερ είναι το απόλυτο ρούχο του χειμώνα. Είναι ένα cozy, άνετο και πολύ κομψό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που μας κρατά ζεστές όταν το κρύο έξω είναι τσουχτερό.

Όσο κι αν λατρεύουμε, όμως, τα fluffy και oversized sweaters μας, ξέρουμε ότι πιάνουν πολύ χώρο στην ντουλάπα και στα συρτάρια δυσκολεύοντας την καθημερινότητά μας. Και όχι μόνο… Τοποθετώντας τα πουλόβερ με λάθος τρόπο στις κρεμάστρες ή στα συρτάρια τα ξεχειλώνουμε και χαλάμε το σχήμα τους.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες ότι υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να κρεμάσεις σωστά τα πουλόβερ στην ντουλάπα σου χωρίς να τα ταλαιπωρείς και χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο;

cozy

Ναι, είναι αλήθεια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κρεμάστρες για να αποθηκεύσεις στην ντουλάπα τα πουλόβερ σου ακολουθώντας τρία απλά βήματα:

-Δίπλωσε στη μέση το πουλόβερ, οριζόντια πάνω στην κρεμάστρα.

-Πάρε το δεξί μανίκι και δίπλωσέ το πάνω στην κρεμάστρα.

-Πάρε το αριστερό μανίκι και κάνε το ίδιο.

Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο το πουλόβερ δε φουσκώνει και στέκεται τέλεια πάνω στην κρεμάστρα. Κρέμασε, λοιπόν, όλα τα sweaters σου ακολουθώντας αυτόν τον κανόνα και πλέον θα βρίσκεις σε χρόνο dt αυτό που θέλεις να φορέσεις.

Διάβασε ακόμα: Πέντε τάσεις στα πουλόβερ που φοράμε τώρα και θα φοράμε και την επόμενη σεζόν