Chic & Simple: Αυτά τα basic κομμάτια πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου

Μαρία Ροδίτη
Chic & Simple: Αυτά τα basic κομμάτια πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου

Είναι διαχρονικά και μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Κάθε σεζόν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε ποια είναι τα νέα trends και πώς θα τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας για να είμαστε κομψές και in fashion. Οι νέες τάσεις, άλλωστε, είναι πάντα μια ευκαιρία να αναβαθμίσουμε το στυλ μας και να αισθανθούμε ανανεωμένες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα fashion items που είναι basic, διαχρονικά και καθόλου βαρετά, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ - όπως θα δεις στην παρακάτω gallery-, τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για να «χτίσεις» και να διαμορφώσεις το προσωπικό σου στυλ και να είσαι πάντα καλοντυμένη χωρίς να έχεις καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Γιατί τα κλασικά στοιχεία σε μία γκαρνταρόμπα δεν «θα ξεθωριάσουν» ποτέ, πόσο μάλλον αν τα διατηρείς σε καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να «απαλλαγείς» από την κλασική, μπεζ καπαρντίνα σου επειδή την έχεις πολλά χρόνια στην ντουλάπα, ούτε να διστάζεις να φοράς το λευκό πουκάμισό σου, γιατί σου μοιάζει συντηρητικό. Κάνε το σωστό styling και δημιούργησε σύγχρονα looks με διαχρονικά και αγαπημένα κομμάτια.

Διάβασε ακόμα: #LFW: O Tommy Hilfiger και το αυθεντικό, αμερικάνικο coolness του πλημμύρισαν την Tate Modern