Πώς θα κάνεις casual layering χρησιμοποιώντας βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου

Μαρία Ροδίτη
Πώς θα κάνεις casual layering χρησιμοποιώντας βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου

Απογείωσε το look σου κάνοντας δημιουργικό styling με basic items!

Layering: πρόκειται για την τάση κατά την οποία φοράμε πολλά ρούχα- το ένα πάνω από το άλλο-, και την έχουμε αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Την προτιμάμε κυρίως τους χειμερινούς μήνες που το κρύο είναι τσουχτερό, αλλά και όταν ταξιδεύουμε και είμαστε εκτός σπιτιού/ξενοδοχείου/airbnb περισσότερες ώρες της ημέρας από ότι συνήθως. Το layering είναι το fashion trend που μπορεί να απογειώσει τις εμφανίσεις σου, από το πρωί ως το βράδυ, είτε κυκλοφορείς με αθλητικά, είτε επιδιώκεις να επιτύχεις ένα smart casual look.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το μέγεθος των ρούχων. Αν θες να είσαι ταυτόχρονα casual και κομψή, φρόντισε να επιλέξεις ρούχα που έχουν σωστή εφαρμογή στο σώμα σου, αλλά να δώσεις προσοχή και στη σειρά με την οποία θα τα φορέσεις. Τα κομμάτια που είναι από πιο λεπτό ύφασμα φοριούνται πρώτα και στη συνέχεια ακολουθούν τα πιο βαριά και χοντρά items.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις αρκετές ιδέες και τρόπους για να κάνεις επιτυχημένο casual layering και να εντυπωσιάζεις σε κάθε πέρασμά σου!



Διάβασε ακόμα: Final Sale με εκπτώσεις έως και 70% στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen