5 διαφορετικά στυλ denim που θα φοράς όλη την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
5 διαφορετικά στυλ denim που θα φοράς όλη την άνοιξη

Τα jeans είναι διαχρονική τάση, αλλά πάντα χρειαζόμαστε ένα update στις καθημερινές εμφανίσεις μας!

Το denim είναι ένα ύφασμα που αγαπάμε διαχρονικά. Ένα jean item υπάρχει στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, γιατί είναι all time classic, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με το κατάλληλο styling και μας λύνει τα χέρια τις στιγμές που πραγματικά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι να φορέσουμε.

Είτε μιλάμε για το skinny jean παντελόνι, είτε για denim φούστα ή για οποιοδήποτε άλλο τζιν fashion item, έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ βολικό και πρακτικό κομμάτι της ντουλάπας μας, το οποίο είναι passepartout και ιδανικό για όλες τις εποχές.

Αν και έχουμε να κάνουμε με ένα κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, οι σχεδιαστές μόδας παρουσιάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα νέες τάσεις, οι οποίες κυριαρχούν την κάθε σεζόν. Έτσι, και για την ερχόμενη άνοιξη τα μεγάλα brands έχουν ήδη παρουσιάσει όλα τα νέα denim trends που θα μας απασχολήσουν ιδιαιτέρως. Στην παρακάτω gallery, θα ανακαλύψεις όλες τις νέες τάσεις στα denim κομμάτια, που θα ξεχωρίσουν την άνοιξη του 2020 και μπορείς να βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και σωματότυπο.

Διάβασε ακόμη: Summer 2020: Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαγιό φέτος το καλοκαίρι