Αυτό το color trend θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το color trend θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου την άνοιξη

Και θα φέρει στα looks σου αρμονία και αυτοπεποίθηση!

Ο κόσμος της μόδας μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες: σε εκείνους που λατρεύουν το χρώμα και σε εκείνους που δείχνουν να μην του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις γυναίκες. Άλλες είναι θιασώτες των γήινων χρωμάτων και του μαύρου διστάζοντας να τολμήσουν να φορέσουν έντονα χρώματα, ενώ άλλες επιλέγουν να τα φορούν και να τα υποστηρίζουν και με το παραπάνω. Υπάρχει, όμως, ένα χρώμα που κινείται κάπου στη μέση αυτών των δύο απόψεων και αυτό δεν είναι άλλο από το μπλε.

Είτε φοράς ένα φόρεμα στο μπλε του κοβαλτίου, είτε προτιμάς την εκδοχή του blue jean, ένα είναι σίγουρο: δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθεί τουλάχιστον ένα μπλε item στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Άλλωστε, από μόνο του το 2020 «βάφεται» στις αποχρώσεις του μπλε και πιο συγκεκριμένα στο Classic Blue, που ανέδειξε η Αμερικανική εταιρεία Pantone, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να το εντάξεις στις χρωματικές επιλογές της γκαρνταρόμπας σου. Στην ουσία, έχουμε να κάνουμε με ένα χρώμα διαχρονικό, δυναμικό και ταυτόχρονα κομψό, που κάνει κάθε look να δείχνει πιο «ακριβό» και πολυτελές.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας- ανάμεσά τους οι Balmain και Boss- που ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο μάς είχαν προϊδεάσει ότι το μπλε θα είναι παντού την άνοιξη του 2020. Τώρα, λοιπόν, μπορείς να εντάξεις κι εσύ μπλε fashion items στα καθημερινά looks σου και μπορείς να πάρεις όλο το #fashioninspo που χρειάζεσαι στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: 7 fresh looks με μαύρο denim παντελόνι για να είσαι πάντα κομψή