7 fresh looks για να είσαι κομψή στο γραφείο την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
7 fresh looks για να είσαι κομψή στο γραφείο την άνοιξη

Τι μπορείς να φορέσεις αυτές τις πρώτες μέρες της άνοιξης στη δουλειά;

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα της άνοιξης και ήδη ο καιρός μάς έχει δείξει το καλό του πρόσωπο. Ο ήλιος είναι φωτεινός, η θερμοκρασία έχει ανέβει και είμαστε έτοιμες πλέον να αρχίσουμε να φοράμε τα ρούχα της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας. Εδώ, όμως, θέλει λίγη προσοχή. Το πρωί που φεύγουμε για το γραφείο έχει αρκετό κρύο και στη συνέχεια της ημέρας ο καιρός φτιάχνει αρκετά, με αποτέλεσμα πολλές από εμάς να την έχουμε «πατήσει» και να μην είμαστε καλυμμένες με το outfit που επιλέγουμε για τη δουλειά.

Αυτήν την περίοδο πρέπει να επιλέγουμε σύνολα που θα μας κρατούν ζεστές τις πρωινές ώρες και δε θα μας «πνίγουν» όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει λίγο περισσότερο. Και, φυσικά, ό,τι κι αν φορέσουμε θέλουμε να είμαστε κομψές και στυλάτες από το πρωί ως το βράδυ. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να επέλεγες ένα κοστούμι; Όχι, όμως, σε κλασικές και safe αποχρώσεις… Ή να τολμούσες το color blocking trend φορώντας το αγαπημένο σου λεπτό πουλοβεράκι;

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, υπάρχουν πολλά style combos που μπορείς να κάνεις την άνοιξη και να είσαι ultra fashionable στο γραφείο, αλλά και να μπορείς να προσαρμόζεσαι ενδυματολογικά στα ups & downs της θερμοκρασίας.

Cover photo: @street_style_paris

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα sneaker trends είδαμε στις Εβδομάδες Μόδας