How to: Πώς θα περπατάς άνετα πάνω στα ψηλά τακούνια

How to: Πώς θα περπατάς άνετα πάνω στα ψηλά τακούνια

Δώσε «τέλος» στους πόνους από τα εντυπωσιακά, αλλά κουραστικά ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών: εκείνες που δεν αποχωρίζονται για κανέναν λόγο τα sneakers και κάθε άλλου είδους flat παπούτσι, γιατί δεν αντέχουν τα ψηλά τακούνια, και εκείνες που δεν «περπατούν» χωρίς τις γόβες και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους.

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ άνετα τα sneakers και τα loafers, αλλά τα ψηλοτάκουνα δίνουν έξτρα πόντους θηλυκότητας και sexiness σε κάθε look. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν αντέχεις άλλο να στέκεσαι στις γόβες σου; Μερικές φορές ο πόνος και η κούραση που προκαλεί ένα ζευγάρι γόβες είναι αφόρητα. Μπορεί να σε φτάσουν στο σημείο να πεις ότι δεν πρόκειται να τις ξαναφορέσεις (ψέμα!).

Όπως θα δεις, όμως, στο παρακάτω βίντεο, υπάρχουν μερικά tips που θα σε βοηθήσουν και θα σε προετοιμάσουν σωστά, ώστε να μη νιώσεις καμία ενόχληση με τα ψηλοτάκουνά σου ξανά. Για παράδειγμα, μια γυναίκα μπορεί να αντέχει να περπατήσει για ώρες σε τακούνι 5 πόντων, ενώ κάποια άλλη νιώθει άνετα με τα 12ποντα. Εσένα, άραγε, ποιο ύψος τακουνιού σε κάνει να νιώθεις άνετα; Ή πώς πρέπει να προετοιμάσεις τα πόδια σου για να αντέξουν πάνω στα ψηλοτάκουνα; Αυτά και αρκετά άλλα μπορείς να παρακολουθήσεις αναλυτικά σε αυτό το βίντεο.

Καλή θέαση!



Διάβασε ακόμα: 7 fresh looks για να είσαι κομψή στο γραφείο την άνοιξη