Οι 5 τάσεις στα κοσμήματα που θα βλέπουμε παντού τον επόμενο χειμώνα

Μαρία Ροδίτη
Οι 5 τάσεις στα κοσμήματα που θα βλέπουμε παντού τον επόμενο χειμώνα

Και ναι, μπορείς να τις φορέσεις από τώρα!

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο νωρίς να μιλάμε για τις τάσεις της μόδας στα κοσμήματα τον ερχόμενο χειμώνα, αλλά έτσι συμβαίνει πάντα. Οι Εβδομάδες Μόδας που γίνονται κάθε σεζόν μάς δίνουν όλο το απαραίτητο feedback που χρειαζόμαστε για τον επόμενο χρόνο και εμείς είμαστε εδώ για να τις σχολιάσουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Και- γιατί όχι;- να αρχίσουμε να φοράμε από τώρα τις νέες τάσεις.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα ανακαλύψουμε μαζί τα trends στα κοσμήματα, που είδαμε στα runways της Νέας Υόρκης, του Παρισιού, του Λονδίνου και του Μιλάνου και που θα βλέπουμε στις street style εμφανίσεις το ερχόμενο φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021.

Κάθε σχεδιαστής μόδας και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά ότι κανένα outfit δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα κοσμήματα. Αυτό είναι νόμος! Το στυλ κρύβεται πάντα στη λεπτομέρεια και ένα αξεσουάρ έχει την ικανότητα να αναδείξει στο έπακρο ένα look.

Οι συλλογές των μεγάλων Οίκων Μόδας του πλανήτη μάς έδειξαν πρόσφατα ότι τα oversized κοσμήματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας την επόμενη σεζόν. Πρέπει, λοιπόν, να αφήσουμε τα λεπτεπίλεπτα κοσμήματά μας στην άκρη και να φορέσουμε λιγότερο… διακριτικά αξεσουάρ, χωρίς βέβαια να απαρνηθούμε το στυλ μας. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, οι ογκώδεις αλυσίδες στο λαιμό, τα σουρεαλιστικά σχήματα στα σκουλαρίκια και τα αξεσουάρ στο… πόδι είναι μόνο μερικά από τα jewelry trends που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας τον επόμενο χειμώνα.

Διάβασε ακόμα: Kate Middleton VS Meghan Markle: Τι φόρεσαν στο ετήσιο Commonwealth Day Service