Kate Middleton VS Meghan Markle: Τι φόρεσαν στο ετήσιο Commonwealth Day Service

Μαρία Ροδίτη
Kate Middleton VS Meghan Markle: Τι φόρεσαν στο ετήσιο Commonwealth Day Service

Μιλάμε για την τελευταία εμφάνιση της Meghan και του Harry ως βασιλικά μέλη…

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge παρακολούθησαν τη Δευτέρα τις υπηρεσίες της Ημέρας Κοινοπολιτείας στο Αββαείο του Westminster μαζί με τον Πρίγκιπα Harry, τη Μeghan Markle, τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλλης. Αυτή ήταν και η τελευταία επίσημη εμφάνιση της Meghan και του Harry ως βασιλικά μέλη.

Φυσικά, από αυτήν τη μέρα δεν μπορούμε παρά να ξεχωρίσουμε και να αναφερθούμε στα looks των δύο κυριών. Η Meghan Markle επέλεξε να εμφανιστεί με ένα total green look, φορώντας φόρεμα του Οίκου Emilia Wickstead, πράσινη τσάντα Gabriela Hearst και nude γόβες Aquazzura. Η 38χρονη Meghan χάρισε στο σύνολό της λάμψη φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια Birks.

meghan 10

Από την άλλη, η Kate φόρεσε ένα βουργουνδί coat dress από την Catherine Walker & Co, με ψηλοτάκουνα και clutch στο ίδιο χρώμα. Πραγματικά, αυτό το χρώμα ταιριάζει υπέροχα με την επιδερμίδα της και το χρώμα των μαλλιών της, κάνοντάς τη για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή.

kate 10

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κate φορά το συγκεκριμένο outfit. Η Δούκισσα του Cambridge είχε φορέσει ξανά το μπορντό σύνολό της σε εμφάνισή της τα Χριστούγεννα του 2018. Η Kate έχει αποδείξει ότι δε φοβάται να «ανακυκλώνει» ρούχα και looks, στηρίζει το sustainability και δείχνει ότι μια Δούκισσα δε χρειάζεται να έχει άπειρα ρούχα για να είναι κομψή.

Διάβασε ακόμα: 5 τρόποι να φορέσεις το γιλέκο σου και να είσαι chic την άνοιξη