Spring alert: 7 trends που επιστρέφουν δυναμικά από την εποχή των 90’s

Μαρία Ροδίτη
Spring alert: 7 trends που επιστρέφουν δυναμικά από την εποχή των 90’s

Η φετινή άνοιξη μάς «φωνάζει» να υιοθετήσουμε looks που φέρουν μια νοσταλγική διάθεση!

Όσοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τη δεκαετία των 90’s είναι πραγματικά πολύ τυχεροί, γιατί βίωσαν αυτό το ξέφρενο στυλ της εποχής. Αν και δεν έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια από τότε, εκείνη η εποχή ήδη θεωρείται vintage και ανά διαστήματα πολλά items της δεκαετίας αυτής επιστρέφουν δυναμικά στο «σήμερα».

Όπως καταλαβαίνεις, η νοσταλγική διάθεση των 90’s θα μας απασχολήσει πολύ έντονα και τη φετινή άνοιξη. Μπορεί ήδη από την περσινή σεζόν να αγαπήσαμε τα scrunchies που έκαναν παντού αισθητή την παρουσία τους, όπως και τα biker shorts που ομολογουμένως φορέθηκαν πολύ, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να καλωσορίσουμε 7 άλλα trends που κυριάρχησαν τη δεκαετία του ’90 και θα τα βλέπουμε σε όλες σχεδόν τις street style εμφανίσεις αυτήν τη σεζόν.

Τι θα έλεγες να έκανες λίγο πιο ενδιαφέρον το καθημερινό outfit σου φορώντας μια στέκα με πέτρες ή πέρλες στα μαλλιά; Ή ένα elegant choker στο λαιμό σου; Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, οι fashion influencers έχουν ήδη αρχίσει να υιοθετούν τα πιο κομψά trends εκείνης της περιόδου στα ανοιξιάτικα σύνολά τους, προσθέτοντας πάντα μια πιο μοντέρνα πινελιά. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κι εσύ αυτά τα 90’s trends!

Διάβασε ακόμα: Αυτό το top θα μεταμορφώσει τις εμφανίσεις σου φέτος την άνοιξη